Jak sundat plech od rozvodů CA 20
- cornhollio
- user
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja to blokoval zatazenim rucni brzdy a zarazenim kvaltu (4ka). U ni by mel byt prevod 1:1. To mi alespon naznacil bratr mechosJirka GTI píše:A čím mám podržet tu řemenici,aby se neprotáčela? a na kterou stranu povolovat není tam opačnej závit?Gulašek píše:no musíš zhodit tu řemenicu od kliky ináč to nejde
Jo a já nebudu měnit rozvoďák já se jen potřebuji podívat na tu vodní pumpu
- Gulašek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ale mě se zdá že na vodní pumpu se dostaneš aj bez toho zdělání spodního plechu ?Jirka GTI píše:A čím mám podržet tu řemenici,aby se neprotáčela? a na kterou stranu povolovat není tam opačnej závit?Gulašek píše:no musíš zhodit tu řemenicu od kliky ináč to nejde
A je tam normální závit (pravý)takže povolit do leva
89.rok.červená barva,nový prahy,filtr,Blow ventil....zatím vše
Jojo když je motor venku přesně tak, ale je to pěknej boj a když je to zatuhlý tak si připrav lešeňovku na páku ))) zohejbaly sme 2 velký šroubováky...doporučuju to sundat na motoru zabržděným v autě
tamo píše:Na S13: Medzi prevodovkou a motor zo spodu je medzera kde sa dal pichnut srobovak a zadrzat zotrvacnik. Takze neviem ako to je v tvojom pripade.
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
JJ. Ja to taky povoloval metrovou lesenarskou trubkou...swed píše:Jojo když je motor venku přesně tak, ale je to pěknej boj a když je to zatuhlý tak si připrav lešeňovku na páku ))) zohejbaly sme 2 velký šroubováky...doporučuju to sundat na motoru zabržděným v autě
tamo píše:Na S13: Medzi prevodovkou a motor zo spodu je medzera kde sa dal pichnut srobovak a zadrzat zotrvacnik. Takze neviem ako to je v tvojom pripade.
tu pumpu neodšroubuju pokud tam ten plech zavazíGulašek píše:Ale mě se zdá že na vodní pumpu se dostaneš aj bez toho zdělání spodního plechu ?Jirka GTI píše:A čím mám podržet tu řemenici,aby se neprotáčela? a na kterou stranu povolovat není tam opačnej závit?Gulašek píše:no musíš zhodit tu řemenicu od kliky ináč to nejde
A je tam normální závit (pravý)takže povolit do leva
Jinak díky v neděli si dám druhý kolo.
Nissan Sunny GTi 110Kw