No hej.... ....tak at slecna zavita sem na forum a urcite je zvana na srazik....prenecham ji svoji postel.....AERO píše:ta cierna dvestovka patri jednej holke.. a ja som si do nej aj sadol.. uz sa tesim na vodicak a dvojkilo.. to bude spanila jazda Bratislavou..
200sx na otvorení 2006 SK tuning sezóny
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem slusne vychovanej....nevnucuju se , takze jedine, ze by me tam chtela..... a mam na to celej vecer abych ji o tom presvecil.....Piettro píše:S tebou v ni,co????Goodziller píše:No hej.... ....tak at slecna zavita sem na forum a urcite je zvana na srazik....prenecham ji svoji postel.....AERO píše:ta cierna dvestovka patri jednej holke.. a ja som si do nej aj sadol.. uz sa tesim na vodicak a dvojkilo.. to bude spanila jazda Bratislavou..
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
pani dotycna dama ma priatela.
aj raddy ju osobne pozna, jeho mechanik tam robil nejake opravy
aj raddy ju osobne pozna, jeho mechanik tam robil nejake opravy
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- marjari
- user
- Kontaktovat uživatele:
Goodziller píše:No hej.... ....tak at slecna zavita sem na forum a urcite je zvana na srazik....prenecham ji svoji postel.....AERO píše:ta cierna dvestovka patri jednej holke.. a ja som si do nej aj sadol.. uz sa tesim na vodicak a dvojkilo.. to bude spanila jazda Bratislavou..
aaahahahaaaaa
toto som až teraz objavila, to dvojkilo je moje, veď už asi väčšina viete a na srazík sa chystám, dúfam teda že pôjde aj niekto zo Slovenska...
p.s. tie disky su Alessio Turbo
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jidlo se bude jeste domlouvat.... To jsem si rikal v pondeli rano v praci taky....v utery uz jsem sel zase na pivkomarjari píše:jj prišla by som už v piatok, o mňa si nerob starosti, ja si prinesiem pre seba fernet, len daj vedieť či aj nejaké jedlo mám priniesť... celkove mám pocit že po poslednom víkende už asi nepijem vôbec... #-o