Ahojte vsetci, stala sa mi nemila vec. Bol preskoceny rozvodovy remen,tak som ho spravne zalocil a nastartoval. Po par sekundach bolo pocut ako zacal mi preskakovat rozvodovy remen a pozeram preco a sacia a vyfukova vacka sa ani nepohne. Skusal som ich pootocit a ani sa nepohli.Zlozim kryty obidvoch vaciek a na sacej trecia plocha na prvom uchyteni najblizsie k rozvodovemu kolesu je uplne doryhovana a zahryznuta do U profilu v hlave. Bolo uplne suche a mazaci kanalik zabruseny. Ledva som ju odtial povolil a vybral. Vyfukova je uplne v pohode. Pouzivam olej Castrol 5w40 a uz mi zacalo chytat aj druhe uchytenie za prvym.Neviem, ci zhanat celu novu hlavu aj s vackami alebo staci iba vybrus a vlozit tam saly ako su na klukovej hriadeli? Neviem, co skusit.
Este druha otazka: Hydraulicke zdvihatka sa maju pri zatlaceni prstom pohnut len o cca 5 mm? Nemohli sa mi zaseknut o seba ventily? Nevyznam sa v tom velmi.
Naposledy upravil(a) Rass dne 05.04.2006, 08:29, celkem upraveno 1 x.
Takze rozvodove koleso by sa nemalo dat pretocit rukou? To som sa cudoval,ze ho nepootocim. Dik za info. Este keby niekto vedel,ci sa mozu navzajom stretnut ventily.