Zaznam jazdy na okruhu v Brne
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zaznam jazdy na okruhu v Brne
Keby mal niekto zaujem, tak na http://two.fsphost.com/kenivruh/video/
som dal zaznam mojej jazdy pocas Renocar tuning zrazu. 200 MB cca 20 minut.
som dal zaznam mojej jazdy pocas Renocar tuning zrazu. 200 MB cca 20 minut.
Koukam pan je hodinar .
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Sledoval jsem tvoje časy na kolo...První tři tuším přesně na sekundu 3.13
Pak už to bylo lepší, ale pod 3minuty ses asi nedostal. Jinak já bych teda nemohl drtit auto a poslouchat jak mi umírá turbo
Pak už to bylo lepší, ale pod 3minuty ses asi nedostal. Jinak já bych teda nemohl drtit auto a poslouchat jak mi umírá turbo
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zrychlil som, ked ma predbehlo to Saxo a casi potom boli nejak 3:02. A to turbo asi je v poriadku, myslim, ze len tesnenie medzi zvodmi a turbom odislo. Inac som uz mal doma T28, tak som isiel dalej.
K tym casom, moje auto je uplne seriove, dokonca som mal seriove rozmer pneu, brzdy tiez niesu nic moc no a ked sim vsimnes tak v druhej polovici tlak nevystupil na viac ako 9 PSI, takze som aj tak spokojny s tym casom.
Inak najlepsia je cast okolo 15 minuty s tym BMW kabriolet, ten ma uplne sokoval. Nevie niekto co to bolo zac ?
K tym casom, moje auto je uplne seriove, dokonca som mal seriove rozmer pneu, brzdy tiez niesu nic moc no a ked sim vsimnes tak v druhej polovici tlak nevystupil na viac ako 9 PSI, takze som aj tak spokojny s tym casom.
Inak najlepsia je cast okolo 15 minuty s tym BMW kabriolet, ten ma uplne sokoval. Nevie niekto co to bolo zac ?
- cornhollio
- user
- cornhollio
- user
- cornhollio
- user
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: