Jak na burnout?
Jak na burnout?
Panové jak se to dělá abych mohl na místě palit gumy, když mi zadní brzdy brzdí?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja viem, ja viem
das plny plyn a hned ako sa auto pohne slapnes lavou nohou na brzdu, nie prilis silno. Predne kolesa zastavia auto a zadne sa zacnu cez brzdy pretacat, zadne brzdy brzdia ovela menej. Akonahle sa kolesa pretacaju, mozes znizit otacky alebo skusit povolit brzdu...Samozrejme za sa zadne brzdy opotrebuvaju. Toto je asi jediny sposob na burnout pre nase vykonu, pretoze pretocenie kolies cez spojku na jednotke nedokaze to aby sa kolesa pretacaly na mieste za dymovych efektov...
das plny plyn a hned ako sa auto pohne slapnes lavou nohou na brzdu, nie prilis silno. Predne kolesa zastavia auto a zadne sa zacnu cez brzdy pretacat, zadne brzdy brzdia ovela menej. Akonahle sa kolesa pretacaju, mozes znizit otacky alebo skusit povolit brzdu...Samozrejme za sa zadne brzdy opotrebuvaju. Toto je asi jediny sposob na burnout pre nase vykonu, pretoze pretocenie kolies cez spojku na jednotke nedokaze to aby sa kolesa pretacaly na mieste za dymovych efektov...
ok vyzkušam..raddy píše:ja viem, ja viem
- cornhollio
- user
- cornhollio
- user
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo doporučuju hodit 2jku....pak je to mazec, já za to dostal 200kč od městské policiecornhollio píše:cornhollio píše:slapnes si pravou na brzdu a zaroven na plyn stejne jako pri brždeni a podrazovani s meziplynem lehce brzdu vytočit a pustit spojku a auto se ani nepohne a zacnes v klidu palit
a když chces combo tak tam po tom co rozhrabes jednicku flaknes 2ku
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Tak to je dobre ze ti za to zaplatily aspon mas na gumy. :supz: :supz:
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele: