Ja bych rád dorazil v pátek ale asi večer,pojedu s holkou do Kolína,tak vezmu auto a vyrazím.Jestli dorazím je ve hvězdách.Jinak jídlo nepotřebuju (když piju tak nejím,pak mi to vždycky odře krk ) a pití si vezmu...
Jeduuu sice bych prijel v patek vecer a zdrzel se jen do soboty do odpoledne, ale malem mi to nevyslo vubec. Takze pokud to je mozny rad bych si objednal 2 porcicky a nejaky to pivko
btw.: jak to bude s tim hromadnym odjezdem z Prahy? Mohl bych az tak okolo 18,30....
Já frčim taky v pátek z Prahy, tak se nějak dohodnem, je mi jedno kdy a odkud. Jen musím ve čtvrtek večer pořešit hydrauliku spojky a nahodit origo kola, páč po mém výletu na Strahov z těch "slicků" zbyly jen černý stopy a cáry
Hmm, tak super... akorat jsem pesky dorazil domu... autio mi chciplo a nejde natocit a starter toci motorem az nejak podezrele moc rychle... ja se snad uz pos..
Rehy píše:Hmm, tak super... akorat jsem pesky dorazil domu... autio mi chciplo a nejde natocit a starter toci motorem az nejak podezrele moc rychle... ja se snad uz pos..
muzu ti poslat tesneni pod hlavu, je to naky shit, ale provizorne staci..