mám dotázek
káru mám u servismana kvůli oj. ložiskům a tvrdí že klika už byla jednou broušená - což nevim ponevadž jsem to koupil v bazaru a - a že se závada s ložiskama pravděpodobně opakovala
a já se chci zeptat jak se to může stát v krátkém čase znova co může být příčina?
1. vytahaná ojnice - což prý dvě jsou
co jěště?
ojnicni loziska
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
ojnicni loziska
Naposledy upravil(a) mrkevvzime dne 07.07.2006, 12:33, celkem upraveno 1 x.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: ojnicni loziska
mě to spiš přijde že tu opravu někdo ojebal,ojnice nevyuhloval,nezkontroloval, buhvi jestli brousil kliku, už sem takove zfušovane věci viděl,pak to vydrži jen chvili
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: ojnicni loziska
špatný tlak oleje? i když nevím když by byl nižší jestli by odešli nejdřív ty oijniční ložiska nebo jestli by se to tak nějak pomalu asi posralo všechno.mrkevvzime píše:mám dotázek
káru mám u servismana kvůli oj. ložiskům a tvrdí že klika už byla jednou broušená - což nevim ponevadž jsem to koupil v bazaru a - a že se závada s ložiskama pravděpodobně opakovala
a já se chci zeptat jak se to může stát v krátkém čase znova co může být příčina?
1. vytahaná ojnice - což prý dvě jsou
co jěště?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche