Goodziller píše:No jejej.... 1) Ivetka vypadala docela mirumilovne, tak doufam, ze panvicky pouziva pouze na smazeni.
2)Nic s ni nemam, je to velice prijemna kamaradka.
3Stehovat se mi zatim nechce, jelikoz jsem konecne tak nejak v ty garazi zabydlel a veci si konecne nasly nejak sve misto
4)Jeji foto mam a dokonce 4
5)Podle toho, ze mam dva roky cekat, by to chtelo mit vzdy 3 holky, ne?? S kazdou byt v jedne rocni fazi.....ALE JINAK JSEM STYDLIVY ....
6) Mam tel cislo i adresu vyrabim ji totiz policku...
Zle nebude protoze jsem se bezvadne zasmal
počuj počuj, čo si tam ty s ňou robil, keď som tam nebol ?? hm,hm ?
Rass píše:BTW:co tam s nou robil. Ty mu veris,ze bol taky doskriabany od biku? Hi,hi, asi ho vyzvrtala. A staci sa predsa opytat Ivetky.
no tak to mu verím. Som ho stretol asi 2km od jeho ubytovne ako na mňa kýva celý doškriabaný, zablatený tak som mu dal prvú pomoc , bicykel do kufru a už sme aj išli ... za Ivetkou ...
Rass píše:BTW:co tam s nou robil. Ty mu veris,ze bol taky doskriabany od biku? Hi,hi, asi ho vyzvrtala. A staci sa predsa opytat Ivetky.
no tak to mu verím. Som ho stretol asi 2km od jeho ubytovne ako na mňa kýva celý doškriabaný, zablatený tak som mu dal prvú pomoc , bicykel do kufru a už sme aj išli ... za Ivetkou ...
Psst,nemal si vysvetlovat,ja som ho chcel vyhecovat,nech sa ozve.To byl len humor..