zrejme kupim motor
zrejme kupim motor
tak to vyzera ze vyriesim krizu rovno vymenou motora. mal by som zaujem o motor CA v dobrom stave, zo zmeranou kompresiou. Nepotrebujem zvody, turbo a vstreky. Idealne by bolo keby bola mozna aj vymena na mieste, samozrejme zaplatim.
ja to koupil z ebaye.de,ale mozna neni take od veci koupit komplet auto(napr lehci bouracku) s perfektnim motorem...motor si vyndas a zbytek rozprodas na dily a cast investice se ti jeste vrati....
ja to udelal presne naopak,koupil super zachovaly auto s klepajicim motorem za 700euro a super motor (seriovej) za 500 euro-poskladal to a hotovo...motor mi zbyl na nahr dily(krom spodku) a mam auto za ktery bych jinak dal min 2500 euro...
takze koukat na:ebay,autoscout,mobile.....pokud bys mel potize s dovozem ,staci rict
ja to udelal presne naopak,koupil super zachovaly auto s klepajicim motorem za 700euro a super motor (seriovej) za 500 euro-poskladal to a hotovo...motor mi zbyl na nahr dily(krom spodku) a mam auto za ktery bych jinak dal min 2500 euro...
takze koukat na:ebay,autoscout,mobile.....pokud bys mel potize s dovozem ,staci rict
sannycars-dovoz automobilu z EU
eso: dakujem za pomoc. problem je ze neviem po nemecky. mohol by som ta poprosit ze by si pozrel aka je ponuka a urcite by som vyuzil aj tvoju ponuku na dovoz.
Samozrejme by mi stacil seriovy motor v super stave, moj ma oproti serii len ine tesnenie pod hlavou a vstreky a vacka sa vymenia....
Este raz dakujem.
Samozrejme by mi stacil seriovy motor v super stave, moj ma oproti serii len ine tesnenie pod hlavou a vstreky a vacka sa vymenia....
Este raz dakujem.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
to znie dobre....akonahle mi pride tesnenie, hned zhodim hlavu a rychlo to skontrolujem. keby sa objavil problem s piestom, tak motor hned beriem a je mozne ze ho zoberiem asi aj ked bude len zle tesnenie, mam pocit ze mtor sa zide....Martin_534 píše:tak to vypadá, že mi nakonec motor vybyde
tesnenie by som mal mat o tyzden, keby sa neobjavil dovtedy vazny zaujemca tak to podrz a potom sa dohodneme.
Dik