srazik 7-8.10. High Speed Meeting + Driftchallange
- sandy
- Member
- Kontaktovat uživatele:
srazik 7-8.10. High Speed Meeting + Driftchallange
hoj vsichni v sobotu 7.rijna jsou v mimoni na letisti sprintyHigh Speed Meeting 4 .www.mimonskevalky.cz a v nedeli drifty v sosnove co podniknem spani v chatkach u machace ?
drifter S (sandy)
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- cornhollio
- user
Re: srazik
na drift bych jel rad ale mam auto porad v cracku z minuly sosnysandy píše:hoj vsichni v sobotu 7.rijna jsou v mimoni na letisti sprintyHigh Speed Meeting 4 .www.mimonskevalky.cz a v nedeli drifty v sosnove co podniknem spani v chatkach u machace ?
FIRE WALK WITH ME
určitě rád přijedu, když budu pojízdnej. co mě ale na těch sprintech sere sou kategorie, s naší 1,8 nemáme v kat. do 3,5 litru proti upravenejm 2litrovejm čtyřkolám žádnou šanci proto apeluju na osobu nejpovolanější(Sandy) at stim začne něco dělat když už má sám dvoukilo ,
náš objem po vynásobení koeficientem je 3,06 což je jen o kousek nad 3 litry (někde sem viděl,že počítají 5% toleranci z objemu a to už by sme se tam vešli). na svět.závodech (což už si myslím že mimoňský války jsou ) mají 4kolky automaticky svojí kategorii, letos jsem si zkusil závody do vrchu a tam 4-koly mají taky vlastní kategorii, protože je to úplně o něčem jiném.
náš objem po vynásobení koeficientem je 3,06 což je jen o kousek nad 3 litry (někde sem viděl,že počítají 5% toleranci z objemu a to už by sme se tam vešli). na svět.závodech (což už si myslím že mimoňský války jsou ) mají 4kolky automaticky svojí kategorii, letos jsem si zkusil závody do vrchu a tam 4-koly mají taky vlastní kategorii, protože je to úplně o něčem jiném.
sandy píše:hoj vsichni v sobotu 7.rijna jsou v mimoni na letisti sprintyHigh Speed Meeting 4 .www.mimonskevalky.cz a v nedeli drifty v sosnove co podniknem spani v chatkach u machace ?
](*,) never ending story ](*,)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
mě se to zdá spravedlivýHynek píše:určitě rád přijedu, když budu pojízdnej. co mě ale na těch sprintech sere sou kategorie, s naší 1,8 nemáme v kat. do 3,5 litru proti upravenejm 2litrovejm čtyřkolám žádnou šanci proto apeluju na osobu nejpovolanější(Sandy) at stim začne něco dělat když už má sám dvoukilo ,
myslim, že když se budeš snažit, tak se daj 4kolky porazit
vyhrávat kategorii do 3l by mě nebavilo, protože 1809*1,7=3075
navíc CA a SR maj stejnej výkonovej potenciál a SR už je dvoulitr
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no sem na tebe zvědavej jenom sem chtěl protestovat proti 4-kolkám měli by mít svoji kategorii nebo rovnou do speciálů s nimaMartin_534 píše:mě se to zdá spravedlivýHynek píše:určitě rád přijedu, když budu pojízdnej. co mě ale na těch sprintech sere sou kategorie, s naší 1,8 nemáme v kat. do 3,5 litru proti upravenejm 2litrovejm čtyřkolám žádnou šanci proto apeluju na osobu nejpovolanější(Sandy) at stim začne něco dělat když už má sám dvoukilo ,
myslim, že když se budeš snažit, tak se daj 4kolky porazit
vyhrávat kategorii do 3l by mě nebavilo, protože 1809*1,7=3075
navíc CA a SR maj stejnej výkonovej potenciál a SR už je dvoulitr
proti přeplňovanejm 2litrum a ostatnim do 3,5l nic nemam ...
](*,) never ending story ](*,)
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem pro chaticku na machaci....Minule se to suprove vydariloMartin_534 píše:teď jsem zjistil, že sem vytvořil uplně stejný téma, takže sem to svoje smazal
rozhodně jsem pro chatičku na mácháči
Jinak ted jsem teprve natrefil na ofic foto z minuleho dritchallenge
http://www.rr-atelier.cz/drift/OBS_FOTOKING1.htm
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
jasně že mě jich pár předjede, ale kvůli tomu si nebudu zřizovat kategorii tak abych vyhrál a až do auta nacpu tolik peněz jako oni, tak se to třeba podaříHynek píše:no sem na tebe zvědavej jenom sem chtěl protestovat proti 4-kolkám měli by mít svoji kategorii nebo rovnou do speciálů s nima
proti přeplňovanejm 2litrum a ostatnim do 3,5l nic nemam ...
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: