Prední gufero na klice - teče :(
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Prední gufero na klice - teče :(
Tak jsem dneska vsiml loužičky oleje pod motorem - pod řemenici na klice
A to jsem se chystal ze budu dnes menit manžetu na řadiče - hned jsem mel tak nějak po náladě.
Asi dost pracne vyměnit to přední gufero na klice že ano? Nebo staci shodit řemenici a to ozubené kolečko co je na ní + řemeny a ty píčovniky okolo, nebo se to musi jeste najak dál rozebírat?
Kolik to tak může celkove trvat hodin, nevíte? Asi to necham opravit v servisu tak abych tak nejak mel predstavu kolik by to stalo. A nekupoval jste nekdo nedavno to gufero - abych vedel priblilzne cenu?
A to jsem se chystal ze budu dnes menit manžetu na řadiče - hned jsem mel tak nějak po náladě.
Asi dost pracne vyměnit to přední gufero na klice že ano? Nebo staci shodit řemenici a to ozubené kolečko co je na ní + řemeny a ty píčovniky okolo, nebo se to musi jeste najak dál rozebírat?
Kolik to tak může celkove trvat hodin, nevíte? Asi to necham opravit v servisu tak abych tak nejak mel predstavu kolik by to stalo. A nekupoval jste nekdo nedavno to gufero - abych vedel priblilzne cenu?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prední gufero na klice - teče :(
asi budeš muset sundat olejové čerpadlo, ono je usazeno to gufero v něm,..ale sou zde odvážlivci co to vydloubávájí na namontovaném čerpadle..ale jedna rýha a máš po srandě
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sakra to z toho se klube peknej pruser.
Vynda se cerpalo a treba se zjisti ze je poškrábané atd a bůhví kolik se toho ješte při rozebírání najde. To bude zase peněz
Vynda se cerpalo a treba se zjisti ze je poškrábané atd a bůhví kolik se toho ješte při rozebírání najde. To bude zase peněz
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt ze ty komprese jsou 9,5bar na všech válcích ale na teto hodnote uz jsou nejakých 2-3000km. A aby to zpusobovala komprese tak si myslím že by muselo byt zablokovane odvetravani klikove skříně a to jsem nedavno kontroloval a zdalo se byt ok.raddy píše:nemusis vyberat cerpadlo, das dole remenicu a vymenis gufero...skor by ta malo trapit, preco to gufero tecie....dam ti pomocku: kompresny tlak....
Jinak, díky všem za rady