zkraceni tycky od volantu

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
rozum
user
Kontaktovat uživatele:

zkraceni tycky od volantu

Příspěvek od rozum »

da se nejak zkratit tyc volantu mezi tim uchycenim k "palubce" a packama? Mam volant strasne blizko tela a nemuzu sedet pohodlne. Bud nedosahnu na pedaly a radicku a mam volant ok nebo dosahnu na pedaly a mam ruky v pravem uhlu.. :cry:
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

nejjednodužší je upravit nábu
rozum
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rozum »

ta ma prave 10cm, ale to nejspis vis :lol: hlavne je to dulezita deformacni zona, tak bych to radeji resil tou tyckou..
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

ja mam tyc rizeni zkracenou o cca 10-12 cm... Vytahnout, uriznout, navarit, vratit zpet 8)
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
adner
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adner »

Jednomu mýmu kamarádovi,co jezdí relíkros,pujčil v Mostě známej okruhovou felinu,co měla taky navařenej volant,aby ho měl pilot blíž u sebe.Tenhle pilot měl dva mechoše-ten první vzal tyče od dvou volantů,uříz je,přiložil na tupo a svařil.Pak ňákej telefon nebo co,někam vodplul,přišel druhej řka-ty vole fuj,to je ale prasárna-milou tyčku vzal a svárek do hladka obrousil.No a hádejte jak to dopadlo?Tyčka pukla,kotrmelců jak když houmelesáci testujou jezdicí schody a z feliny byl hnedle jinej model.Takže good luck a pevnou elektrodu. :wink:
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

No, ja ji mam zkracenou, protoze diky naboji volantu jsem nedosahl na packy a nic se nebrousilo 8) Jezdim s tim 3 roky, delalo se to v atmosfere a ten spoj vypada lip, nez ten original na druhem konci.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Odpovědět