Zdánlivě jednoduchá věc a já už se u ní dva dny potím. Nemůžu docílit toho aby se mi na apoň šestym zubu zastavili kola. Oni se nezastaví ani když sem zapřenej o podlahu a zabíram co to de.
Jak to máte seřízený vy?
Seřízení ruční brzdy
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mě 6-8 zub blokuje spolehlive kola pri 60km.
Dulezite je mit ronoverne serizene pakny na obou kolech čehož docílíš štelovaním stavěcího šroubu uvnitř bubnu - vic info zde:
forum/viewtopic.php?t=7508
Pokud ti zabira rucka rovnomerne tak pak na rucce je serizovaci sroubek kterym si doladis zdvih paky. Pri zatazeni silou cca 20kg (nejsem si jisty jestli je to 20kg - mrkni do manuálu) by se mela zvednou do polohy 6-8 zubů. Silu odhadnes nebo ja treba pouzil závěsnou váhu (mincíř)
Dulezite je mit ronoverne serizene pakny na obou kolech čehož docílíš štelovaním stavěcího šroubu uvnitř bubnu - vic info zde:
forum/viewtopic.php?t=7508
Pokud ti zabira rucka rovnomerne tak pak na rucce je serizovaci sroubek kterym si doladis zdvih paky. Pri zatazeni silou cca 20kg (nejsem si jisty jestli je to 20kg - mrkni do manuálu) by se mela zvednou do polohy 6-8 zubů. Silu odhadnes nebo ja treba pouzil závěsnou váhu (mincíř)
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche