Lidi bratr má nissana 240sx a sem tam mu to střilí do výfuku on si myslí že je to nějaká vada.. já si myslím ale že to tak má bejt, teď jsme měnili výfuk a katalizátor a dělá to pořád.. je to nějaká vada ?? když to stříle ??
:-s
Střílení do výfuku
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je to normalni jev, ke kteremu dojde pote, co se odstrani restrikce ve vyfukovem potrubi. "Ucpany" vyfuk jinak vytvari protitlak, ktery tomu zamezuje. Nebo to taky muzou delat svicky - poradne neprohori smes, cast se ji nespali, odejde do vyfuku a muze shoret tam za prislusnych zvukovych efektu.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Re: Střílení do výfuku
Vytaj!Jeňulda píše:Lidi bratr má nissana 240sx a sem tam mu to střilí do výfuku on si myslí že je to nějaká vada.. já si myslím ale že to tak má bejt, teď jsme měnili výfuk a katalizátor a dělá to pořád.. je to nějaká vada ?? když to stříle ??
JJ ma pravdu!
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Re: Střílení do výfuku
ak je to uplne seriovy motor a vyfuk, tak strielanie do vyfuku moze byt znamkou prilis bohatej zmesi. zvycajne uplne seriova zostava do vyfuku nestriela....ale ak je to naozaj sem tam a sviecky su ciste, nebude to ziadna zavada....Jeňulda píše:Lidi bratr má nissana 240sx a sem tam mu to střilí do výfuku on si myslí že je to nějaká vada.. já si myslím ale že to tak má bejt, teď jsme měnili výfuk a katalizátor a dělá to pořád.. je to nějaká vada ?? když to stříle ??
pablo
ja si tiez par krat zastrielam niekedy to ide pri kazdom preradeni na vysi stupen a niekedy sa objavi aj taky mensi plamienok
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
taky si zastrilim...plaminek sem nesledoval..ale vetsinou kdyz se to stane tak je za mnou ve zpetnym zrcatku decentni zablesk v noci...predpokladal sem ze za to muze stavba vyfuku..tzn sportovni svody, misto katu rezonator, stredovej tlumic out....koncak pruchozi....nebo to neni pri tehle sestave normalni?
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde