Čau lidi, jelikož budu někdy po novým roce skládat auto do kupy a jelikož mám auto rozebraný snad už 3 roky, tak je asi každýmu jasný že vím kulový kde co bylo. Moc by mi pomohlo, kdyby nějakej dobrovolník nafotil detailně všechny části motoru, tedy i sání a turba. Protože až se dostanu do úzkých, což bude asi velice brzy a nebudu vědět kam s čím, mohlo by to dost pomoct. Nebo víte o lepším řešení? Napadl mě manuál, ale spousta obrázků je poněkud nesměrodatných.
P.S. Mám motor total serie.
Nafotí někdo motor?
Nafotí někdo motor?
Nissan 200SX, r.v. 1990.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
A jezdí :-)
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
A jezdí :-)
ten jirkov je na severní moravě nebo jinde
jinak ca motor se nejlépe skládá se zavázanýma očima potmě, nedá se tam toho tolik splést (i když něco určitě), nejhorší je přiřadit pevnostní šrouby tam kde mají být, aby ti pak nezbyly shity na potřebné spoje a hodně šroubů se liší jem pár milimetrama, tak pokud je máš v krabici tak je to malý oříšek, pro kutila tima
jinak ca motor se nejlépe skládá se zavázanýma očima potmě, nedá se tam toho tolik splést (i když něco určitě), nejhorší je přiřadit pevnostní šrouby tam kde mají být, aby ti pak nezbyly shity na potřebné spoje a hodně šroubů se liší jem pár milimetrama, tak pokud je máš v krabici tak je to malý oříšek, pro kutila tima
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
mam spoustu fotek pokud chceš dej ICQ pošlu ti je.. přes mejla mi to hapruje...nebo mě na ICQ vyhledej je v kontaktovníčku
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod