na tom IC by mi vadilo snad jen to že vstup i výstup má stejný prumer
Čemu to vadí?
no předpokládám, že i tak v účinnosti by měl být stale lepší než z Avie ne? A jaký mže být rozdil v značkovém a neznačkovém? Podle mě se na tom nedá nic zkazit, pokud tam není díra. Nebo ne?tomita píše:Je to presne ten typ "hybrid intercooler" jak rikal Martin, co je i na Ebay-i..ala XSpower, SS-autochrome apod. (ja ho mam taky v kitu)
nevadi to nicomu.Caizi píše:na tom IC by mi vadilo snad jen to že vstup i výstup má stejný prumer
Čemu to vadí?
jo je moc pěknej taky sem ho chtěl koupit, ale jak ho dopojíš můsíš sehnat kolena (průměr76) a redukce od Samka to bude za randal:)Caizi píše:Tak ten ze Saabtuningu už mám doma. za 4500 s daní je to paradička.. Vypada moc hezky.. Podle mého IC z AVIE už se nevyplatí kupovat.
Tak proc nekoupis celej kit primo na S13-ku? Ja jsem kupoval z juesej pres Ebay a vyslo me to na 8 litru i s dopravou a clem..Hynek píše:jo je moc pěknej taky sem ho chtěl koupit, ale jak ho dopojíš můsíš sehnat kolena (průměr76) a redukce od Samka to bude za randal:)Caizi píše:Tak ten ze Saabtuningu už mám doma. za 4500 s daní je to paradička.. Vypada moc hezky.. Podle mého IC z AVIE už se nevyplatí kupovat.
hod sem odkaz, nemáš náhodou SR20?? ten kit bude asi hodně podobnej...tomita píše:Tak proc nekoupis celej kit primo na S13-ku? Ja jsem kupoval z juesej pres Ebay a vyslo me to na 8 litru i s dopravou a clem..Hynek píše:jo je moc pěknej taky sem ho chtěl koupit, ale jak ho dopojíš můsíš sehnat kolena (průměr76) a redukce od Samka to bude za randal:)Caizi píše:Tak ten ze Saabtuningu už mám doma. za 4500 s daní je to paradička.. Vypada moc hezky.. Podle mého IC z AVIE už se nevyplatí kupovat.
A byly k tomu fajnove lehoulinke hlinikove trubky, silikonove spojky a taky kvalitne utahovaci sponky
Jo, ja ma na S14-ku..konkretne tohle:Hynek píše:hod sem odkaz, nemáš náhodou SR20?? ten kit bude asi hodně podobnej...tomita píše:Tak proc nekoupis celej kit primo na S13-ku? Ja jsem kupoval z juesej pres Ebay a vyslo me to na 8 litru i s dopravou a clem..Hynek píše: jo je moc pěknej taky sem ho chtěl koupit, ale jak ho dopojíš můsíš sehnat kolena (průměr76) a redukce od Samka to bude za randal:)
A byly k tomu fajnove lehoulinke hlinikove trubky, silikonove spojky a taky kvalitne utahovaci sponky
jak to poznám? který je účinější? nebo jestli miněkdoneposlal nějakou náhradu jen s nalepkou značkovýho?raddy píše:nevadi to nicomu.Caizi píše:na tom IC by mi vadilo snad jen to že vstup i výstup má stejný prumer
Čemu to vadí?
kvalita IC spociva v dvoch bodoch:
1, ucinnost-o kolko schladi pri danej teplote okolia vzduch, je dana konstrukciou jadra a jeho materialom
2, restrikcia-aky je rozdiel tlaku pri vstupe a vystupe, je dana konstrukciou jadra