P: Motor FJ20E
no nechci nic rikat ale nevim.. je to preci jenom dvoulitr a budou se na to spatne schanet dily a nema to omoc vecsi vykon bez toho turba ako CA18ET.. presneji rozdil je 28HP coz neni tak moc a za 7000 se da i z CAcka udelat 200kobil bezproblemu coz je vice nez z FJcka s turbem v serii ktere ma 188HP..Awatar píše:Cena 7000,-
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
nevim sice co si tim chtěl říct, ale mě to přijde jako rozumná cena, za koomplet motor s převodovkouAERO píše:no nechci nic rikat ale nevim.. je to preci jenom dvoulitr a budou se na to spatne schanet dily a nema to omoc vecsi vykon bez toho turba ako CA18ET.. presneji rozdil je 28HP coz neni tak moc a za 7000 se da i z CAcka udelat 200kobil bezproblemu coz je vice nez z FJcka s turbem v serii ktere ma 188HP..Awatar píše:Cena 7000,-
ze za ty prachy si udelam z CAska lepsi masinu ako se srat se swapem..Martin_534 píše:nevim sice co si tim chtěl říct, ale mě to přijde jako rozumná cena, za koomplet motor s převodovkouAERO píše:no nechci nic rikat ale nevim.. je to preci jenom dvoulitr a budou se na to spatne schanet dily a nema to omoc vecsi vykon bez toho turba ako CA18ET.. presneji rozdil je 28HP coz neni tak moc a za 7000 se da i z CAcka udelat 200kobil bezproblemu coz je vice nez z FJcka s turbem v serii ktere ma 188HP..Awatar píše:Cena 7000,-
S tim já už nic neudělám. Já ho zkrátka prodávám za cenu která mi přijde ekvivaletní a jenom doufám že ho někdo bude chtít. Možná je to jenom můj názor, ale FJ20E mi přijde jako lepší motor než CA18ET.AERO píše:ze za ty prachy si udelam z CAska lepsi masinu ako se srat se swapem..Martin_534 píše:nevim sice co si tim chtěl říct, ale mě to přijde jako rozumná cena, za koomplet motor s převodovkouAERO píše: no nechci nic rikat ale nevim.. je to preci jenom dvoulitr a budou se na to spatne schanet dily a nema to omoc vecsi vykon bez toho turba ako CA18ET.. presneji rozdil je 28HP coz neni tak moc a za 7000 se da i z CAcka udelat 200kobil bezproblemu coz je vice nez z FJcka s turbem v serii ktere ma 188HP..
S15 - JDM
rozum ho bude chtit na miliardy procent..Awatar píše:S tim já už nic neudělám. Já ho zkrátka prodávám za cenu která mi přijde ekvivaletní a jenom doufám že ho někdo bude chtít. Možná je to jenom můj názor, ale FJ20E mi přijde jako lepší motor než CA18ET.AERO píše:ze za ty prachy si udelam z CAska lepsi masinu ako se srat se swapem..Martin_534 píše: nevim sice co si tim chtěl říct, ale mě to přijde jako rozumná cena, za koomplet motor s převodovkou