Praha - strahov nedele 13:00 13.7.
Takze zkusime to repete na nedeli? v 1 hod odpoledne, vzhledem k tomu ze jedinej kdo posledne prijel byl Alesandro tak jsem zvedavej kolik lidi dorazi tentokrate:)
no kdyby nekdo bloudil nebo treba se nechtene zpozdil atd... tak at mi zavola na tel +420 777 77 55 62 at vime ze na neho mame pockat....
NiTroSZ
`91 Nissan 200SX
no kdyby nekdo bloudil nebo treba se nechtene zpozdil atd... tak at mi zavola na tel +420 777 77 55 62 at vime ze na neho mame pockat....
NiTroSZ
`91 Nissan 200SX
for Ondrey> no nevim jestli myslime oba to samy, ale nekde na strahove, myslim ze se tam nejak najdem:)
for V-Eagle> tak to nejak zkus zaridit at je nas tam co nejvice
for DoubleJay> na opravy a predelavky je casu dost prijed urcite
for all> a co vy vsichni ostatni????
kdyby neco, nebo jste bloudili nebo nevedeli kde je strahov tak bude aktivni cislo
777 77 55 62
NiTroSZ
`91 red 200SX
kdyby neco, nebo jste bloudili nebo nevedeli kde je strahov tak bude aktivni cislo
777 77 55 62
NiTroSZ
`91 red 200SX
Já se rozhodnu na poslední chvíli. V ned?li kouknu do fóra a pokud z n?j bude jasné ?e nás tam bude aspo? 5 tak vyrá?ím na sraz.NiTroS píše:for Ondrey> no nevim jestli myslime oba to samy, ale nekde na strahove, myslim ze se tam nejak najdem:)
777 77 55 62
NiTroSZ
`91 red 200SX
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak porad jeste nevim, jestli dnes vecer dorazi muj mechanik se spoustou zajimaveho srotu na zpracovani, porad se to oddaluje. Takze - pokud ne, znamenam si telefon (dik, alesandro) a kolem poledne vyrazim. S temi predelavkami je to tak, ze se musim prizpusobovat tem, co na me maji cas a vlastni k tomuto ucelu vhodne prostory, na ulici se montuje dost blbe
<!--EDIT|doublejay|Jul 12 2003, 06:25 PM-->
<!--EDIT|doublejay|Jul 12 2003, 06:25 PM-->
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jak si jiste zucastneni povsimli, ani jsem nevyjel... Do teto chvile jsem zahrabany ve firme a davam dohromady nejdulezitejsi pocitac ze site, aby se zitra dalo vubec otevrit. Vcera to spravilo sedm restartu, dnes uz nepomohlo nic, grrrr :ph34r:
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
No jasne.. pracuje se na tom..NiTroS píše:byli jsme tam, videli jsme to tam, no a zitra budou i forky na foru a mozna i nejaky to video... vid ondreji:)
Jen tak mimochodem.. mam i to video, ktery si (nevedomky) tocil ty a na kterym sem si pri sprintu tak pekne spalil zadni gumy.. A taky je tam natocenej krome startu i kus asfaltu, asi dvoje nohy, nejakej svetr a tak.. Vsak uvidis..
<!--EDIT|Ondrey|Jul 14 2003, 03:37 PM-->
240 genuine british BHPs covered with British racing green..