Fotky ze srazu...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Slaaaaava!!! konecne je to zkopirovany..
Takze fotky a videa ze srazu (a jeste dalsi veci ) najdete na adrese:
<a href='http://200sx.czechian.net' target='_blank'>200sx.czechian.net</a>
Takze fotky a videa ze srazu (a jeste dalsi veci ) najdete na adrese:
<a href='http://200sx.czechian.net' target='_blank'>200sx.czechian.net</a>
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nemel by byt az takovy problem je prekodovat na jine rozliseni nebo treba do MPEG-4 (vyssi komprese, jestli uz tak nejsou), kdyz tak muzu pomoct. Postupy a programky ke stazeni jsou treba na tvfreak.cz a dalsich... Jasne, pokud ta videa nemaji 20 minut kazde
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ty videa jsou z digitalniho fotaku, takze maji kazdy asi 15 vterin.. Jenze nemam jak je prekodovat..doublejay píše:Nemel by byt az takovy problem je prekodovat na jine rozliseni nebo treba do MPEG-4 (vyssi komprese, jestli uz tak nejsou), kdyz tak muzu pomoct. Postupy a programky ke stazeni jsou treba na tvfreak.cz a dalsich... Jasne, pokud ta videa nemaji 20 minut kazde :lol:
<!--EDIT|Ondrey|Jul 16 2003, 01:41 PM-->
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mam stazeno, neco s tim zkusim udelat, velikost je vzhledem ke kvalite neunosna... Mam o neco lepsi fotak (4MPx), ten nahrava libovolnou delku videa (omezeno jen velikosti karty), se zvukem a v dost slusne kvalite, priste se musim dostavit osobne a vezmu ho s sebou, at je slyset i rev motoru a hvizdani hrabajicich gum
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
A propos, vedel bych o jednom volnem letisti tady nedaleko od nas, zjistim podrobnosti, jak je to s pristupem, tam by se delaly srazy (a jine pridruzene blbosti). Znamy tam jezdi testovat formuli, tak by to asi nebylo marne, to parkoviste bylo fakt dost kratke...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
No to zni skvele.. a kde to letiste je?doublejay píše:A propos, vedel bych o jednom volnem letisti tady nedaleko od nas, zjistim podrobnosti, jak je to s pristupem, tam by se delaly srazy (a jine pridruzene blbosti). Znamy tam jezdi testovat formuli, tak by to asi nebylo marne, to parkoviste bylo fakt dost kratke...
Jo a jak to vypada s videama? Pujde s tim neco udelat?
Ja si stejne budu muset stahnout nejakej soft na editaci videa, tak to treba bude priste lepsi..
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nas tam sejde par, tak to neni nutne nikam hlasit, kluci tam jezdi testovat formuli bez ohlaseni. Kdyby nas ale melo byt nejak vic, musime to nahlasit spravci, jenze ten je ted na dovolene, bude nejdriv kolem poloviny srpna. Povedu to v patrnosti, zjistim podrobnosti a dam vedet. Asi do te doby jeste nebudu mit hotove vsechny upravy, ale to nevadi B)
super, to by bylo skveli, mozna by nebylo na skodu hodit sem mapku kde to letiste presne je, btw: co ty videa? jak to s nima vypada? nebo mi posli na nissan200sx@centrum.cz mejla a je ti poslu pristup. hesla na nase ftpcko...