No, koukal jsem na dobu, kdy se vytvorili tyhle stranky, a od kdy mame domenu SXOC-CZ.NET (. NET mame proto, ze je levnejsi nez CZ )
no nicmene co chci rict je, ze behem 3 mesicu vyprsi platnost, plati se to na jeden rok dopredu a stoji to 500,-kacek. Domenu za prvni rok platil uplne sam Howado, kazdopadne na tu dalsi si myslim ze bysme se uz mohli slozit...
Celkem clenu je cca 60 (netusim kolik z nich sem pravidelne obcas zajde a kolik ma dovustovky) ale na osobu to vychazi okolo 9 korun :-)
Navrhoval bych, aby na pristim srazu (kterej bych navrhoval na leden) kazdej hodil par kacek abysme vybrali tech 500 ,-
NiTroS
`91 red 200SX
domena
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
rád podpo?ím tuto doménu i po fin. stránce..... co ta p?evodovka mám ti domluvit ten dovoz do prahy bude t? to stát 1000k? p?evodovka(za tu cenu nekoupí? p?evodovku ani na favorita!!) a 500k? si vezme kluk který ti to doveze.. tzn.1500k? bere? to? musel by sis pro ni v praze hnedka p?ijetNiTroS píše:No, koukal jsem na dobu, kdy se vytvorili tyhle stranky, a od kdy mame domenu SXOC-CZ.NET (. NET mame proto, ze je levnejsi nez CZ )
no nicmene co chci rict je, ze behem 3 mesicu vyprsi platnost, plati se to na jeden rok dopredu a stoji to 500,-kacek. Domenu za prvni rok platil uplne sam Howado, kazdopadne na tu dalsi si myslim ze bysme se uz mohli slozit...
Celkem clenu je cca 60 (netusim kolik z nich sem pravidelne obcas zajde a kolik ma dovustovky) ale na osobu to vychazi okolo 9 korun :-)
Navrhoval bych, aby na pristim srazu (kterej bych navrhoval na leden) kazdej hodil par kacek abysme vybrali tech 500 ,-
NiTroS
`91 red 200SX
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
myslím ?e jak peníze na zaplacení domény tak sraz je oboje v pohod?.Tak?e na sraze ))NiTroS píše:No, koukal jsem na dobu, kdy se vytvorili tyhle stranky, a od kdy mame domenu SXOC-CZ.NET (. NET mame proto, ze je levnejsi nez CZ )
NiTroS
`91 red 200SX
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS