Almera osazena turbem...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
smekam klobrc ..se spojkou musis na nisma 007 asi ..co za motor tam je ???o kolik ste asi tak zvisily vykon (procentualne)
Naposledy upravil(a) mike dne 19.03.2007, 22:40, celkem upraveno 1 x.
Je slíbená brzda a nějaké video určitě bude!S tím hulením dobrý nápad, ale nemáme skůtr, tak snad nás napadne něco podobného!Kdysi jsem tady viděl video Smartu, byl to totálni drift, byl celý vyuchaný a měl motor tuším z Yamahy R1, moc pěkné!Jestli někdo stavíte podobnou prasárnu, pochlubte se!Hlavně přestavby s TURBEM!
spíše by mě zajímalo, jaký byl kompresní poměr (statický) před oturbením, jestli jste měnily písty, kolik tlačíte bar, a co jste provedli s řídící jednotkou
jinak gratuluji hlavně at se to neposere
a nyní jedna výtka, ta lambda sonda měla jít až za turbo, protože nyní budou splodiny o cca až 200 stupnů teplejší a lambda to nevydrží
jinak gratuluji hlavně at se to neposere
a nyní jedna výtka, ta lambda sonda měla jít až za turbo, protože nyní budou splodiny o cca až 200 stupnů teplejší a lambda to nevydrží
Ladili jsme to na 0.4. Řídící jednotka je původní, uvažujeme o programovatelné, ale sériová nás pustila chvílemi na 0.6, nepochopitelné!Budík kvalitní!Zatím to jezdí 3 dny, ale slušně!Pořád ladíme, chce to výkonější palivovou pumpu a docela náročné bylo upravit wastegate!Na tu lambdu, jestli vydrží jsem sám zvědav!Ale nejsem majitel!Líbí se mi ale ta myšlenka!Oturbit nenápadnou Almeru!
Turbo
Já mám krom 200sx VW Polo 1.6, ale je to němčour, má fajn spodek, ale žádný výkon v otáčkách a navíc je to 8valve!Je to takové druhé auto, ať nemusím zbytečně ničit SX, a hlavně na zimu. Ale uvažuju taky o turbu, ale nevím na německý motor, jestli má takové rezervy jako japan a navíc je to jen 8v. Poraďte!Raději prodat a koupit na normal ježdění nějakého Nissana nebo Hondu a oturbit?Ale to Polo nejede zase tak špatně!Co na to starý dobrý Kentoya?(vím, že to bude přechod do Japonce !)!
Naposledy upravil(a) Morpheus dne 20.03.2007, 07:13, celkem upraveno 1 x.