Martin_534 píše:no nevim, jestli je tode zrovna vhodný
Asi nemáš moc velké zkušenosti s prodejem aut, že?...vždycky se najde pár takových lidí, co žijou v obláčkách a já popravdě nemám chuť, náladu ani sílu jim vyvracet, že to auto, co nabízím není to spravné ořechové pro ně a že mě nezajímají kupci, kteří si najdou na internetu nejnižší možnou cenu, za kterou se dá dané auto koupit (ať už v jakémkoliv stavu) a tím pak operují...
Chucky evidentně v obláčkách žije, ze začátku jsem k němu byl seriozní a na rovinu mu napsal, že to není auto pro něj. Začal se v tom rýpat a zpochybňovat mou nabídku, aniž by o dvoukilech něco věděl. Aniž by znal cenovou situaci. Aniž by mé dvoukilo kdykoliv naživo viděl.
Jak říkám, podobní zájemci pro mě nejsou zajímaví. Věřím, že se najde člověk, který to s 200sx myslí vážně a tohle auto dokáže ocenit.
A mimochodem. Zamysli se racionálně...je to jednoduchá matika - cena je v tuhle chvíli 35tis Kč, díly, které k tomu dám mají hodnotu řekněme třeba 15tis Kč...kde jinde seženeš zdravou kastli + doklady + motor za 20tis Kč??!?!
a ja zas znam dost lidi co sva auta precenujou kort kdyz jsme kupoval svoje a kdyz to vezmu za 35000,-jsem koupil pojizdnou karua v dobrym stavu a jezim s ni ale bez dalsich investic to neni to je pravda
A kolik by jsi za to chtěl když by to bylo nastříkaný na černo a pojízdný?? Potřeboval bych ještě jedno auto. čekám na nápravy a už začíná bej pěkně a já stále nejezdím.
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD