Nová členka: Help me, please! :-)
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak vis jak ... kdyz to hodis do bazaru, tak ti to vezmou skoro vsude ... ja mam tu z 93, takže jeste ten silenej hranac, ale je to vazne pohodovy auto ... az na tu spotrebu za ty vyhnany koniky ... to se mi moc nelibi :-))) To u dvoukila aspon clovek vio, za co plati :-))))))
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
Tak tě tady vítám oficiálně ikdyž už jsme se viděli Ale dalo mi to přečíst Auto už je připravený, ale ještě si chci trochu zajezdit než budu všude jezdit na kole , a navíc je fakt pěkně
Petta píše:OtasTM: Tak s tema motokarama nefiiiim ... pokud je to zase v sobotu, tak to se nedostavim, bo nebude cim ... omega jde do sveta a pro dvoukilo jedu ke Swedovi az v nedeli Béééééééé ....
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ji, díky za uvitaní Swede :-))) Já to naprosto chápu s tim zaježděnim, jenom ho jestě nestihni někde vyřídit, abysme na tom kole pak nemuseli jezdit oba Teda, já se směju, ale moc směšný by mi to potom v realu nepřišlo ... teďka to holt doklepu do příští soboty s Omegou a potom už .... uááááá ... znáš to!
si piš že to znám. dneska jsem si to krásně vychutnával Hlavně když si to odvezeš, tak to hnedka nerozstřel Já na moje starý kolena bych to už neměl nabořit Navíc v tom vozím na výlety i mimčo, takže opatrnostPetta píše:Ji, díky za uvitaní Swede :-))) Já to naprosto chápu s tim zaježděnim, jenom ho jestě nestihni někde vyřídit, abysme na tom kole pak nemuseli jezdit oba Teda, já se směju, ale moc směšný by mi to potom v realu nepřišlo ... teďka to holt doklepu do příští soboty s Omegou a potom už .... uááááá ... znáš to!
Kdybys auto viděla po umytí a vyčištění, tak by sis to odvezla už jak jsi se na to byla podívat
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Swed: Já mám v plánu jet předpisově, až ho budu odvážet Sice se asi budu muset hooodně kontrolovat, ale musim, protože nechci riskovat pokuty a hlavně nějakej exces A další cesta povede na letiště, kde to prubnu a odskoušim, jestli to vůbec zvládnu ... Hlavně si ty výlety pořádně užijte a s mimi se musí opatrně, to je jasnýýý!!! Vždyť si musíš vychovat tu závodnici, takže se musí opatrněěěě!
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Blázen: Tak o brzkou navstevu na nejaky slezine, to se neboj, ja budu brazdit jeden srazik za druhym, pokud zrovna nebude auti nekde na uprave (doufam, ze ne na oprave ) Chtěla sem jet uz na Renocar, jenze Swed, rekl, ze si autika chce jeste uzit, tak musim Renocar vynechat, protoze sse tam nemam jak dohrabosit
OtasTM: Heeeyyyyyaaaa, tak to si pis, ze prijedu! Jen jestli na me budes mit v nejblizsi dobe cas, protoze s tim rachotidlem, co na tom Swed ma, kvuli sousedum, dlouho existovat nemuzu
OtasTM: Heeeyyyyyaaaa, tak to si pis, ze prijedu! Jen jestli na me budes mit v nejblizsi dobe cas, protoze s tim rachotidlem, co na tom Swed ma, kvuli sousedum, dlouho existovat nemuzu
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jj, tak to bych ti prala nase sousedy ... a ze nemame jedny a vsichni sou krapet na hlavu ... nemam garaz, takze nestojim o to, aby mi nejakej kripl pres plot dosel rozflakat auto ... a ze tu tech pablbu kolem dokola mame :-)))) Navic, uz takhle sem u spousty lidi za rebela od pohledu ... takkhle by mi za chvilku nekdo dal do kokosaku :-)))