Nová členka: Help me, please! :-)
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, co to tady jeee??? Uf... Jeden den vas tady clovek necha samotne, kdyz jde pracovat, a ono tohle...
Ceny na calouneni zjistim nejdriv zitra, az bude komu a kam zavolat. Necham si predelat ty jednodilne pre-facelifty, mam auto navic na pokusy...
Ceny na calouneni zjistim nejdriv zitra, az bude komu a kam zavolat. Necham si predelat ty jednodilne pre-facelifty, mam auto navic na pokusy...
Naposledy upravil(a) doublejay dne 01.04.2007, 22:21, celkem upraveno 1 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
No každopádně jestli je to tvoje první auto tak s rozumem.
Ale psala jsi že se chystáš na letiště vyzkoušet jak se to chová takže asi nebudeš skalní dárkyně orgánů
Ale psala jsi že se chystáš na letiště vyzkoušet jak se to chová takže asi nebudeš skalní dárkyně orgánů
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Peca: Jaxem uz odpolco psala Swedovi ... domu to vewztu podle predpisu ... kravit zadcnu az na letisti a na silnivci si dam majzla ... Zadna darkyne organu ... kdyz bych se mela rozslehat a neco darovat, tak to se radsi dodelam rovnou ... :-)))
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ozvu se, jak se neco dozvim / ja uz jsem ty ostatni veci davno povesil na hrebik a kdyz mi ruzni typci rikali, ze bych si mel poridit nejakou kocku, tak jsem to udelal. Je cela cerna, ma 4 tlapky a mnouka...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Jestli doufáš, že někdo bude mít sedačky s červenou kůží, nebo něco podobnýho, tak ti přeju hodně štěstí páč ho budeš potřebovat, sedačky jsem viděl prodávat většinou v černý kůžu nebo v slonový kosti, když jsem si hledal na svý autíko, ale pak jsem to vzdal a nechal tam ty co mam, zatim se na autě pracuje tak mě nebude štvát když se auto zamaže, ale nepříde mi rozmumný nápad kupovat sedačky jako první, bych si to auto radši zkontroloval po technický stránce.... a koupil potřebný věci
Mazda RX-7 FC3s TII black/green edition