Za 8 let co mám papíry jsem už pár bouraček taky měl
..
moje první byla celkem kuriozní .. zaparkoval jsem propůjčené pracovní auto v kopci a nedal ani ručku ani rychlost ..auto se asi zapřelo o nákej kamínek protože než jsem z něj vylez tak stálo , no a jak jsem vystoupil tak se rozjelo ujelo asi 15 metrů na narvalo to do dalšího zaparkovaného auta .. ( měsíc řidičák)
Druhá bouračka taky dobrá taky PICK UP z boudou ... přijel jsem na křižovatku na Florenc ale najel jsem si do špatného pruhu , podíval se do levého pak do pravého zrcátka ..dobrý.. tak jsem dal zpátečku pěkně jsem to rozjel a rána jako kráva narval jsem to opět do škody 120
, majitel nepříčetnej mektal něco o 5000tis škody ale to ta šunka ani nemohla stát , tak jsem ujel ale týpek si zapamatoval SPZ takže si mě přivolali a bylo to za 600,- ( zlatej policajt 300 do kapsy 300 bloček ) ..to jsem měl řidičák asi rok
Pak už dlouuho nic a před dvěma lety jsem v krkonoších podcenil sníh a vlítnul do závěje
..dřív jsem si o sobě myslel že jsem dobrej řidič jelikož jsem s autama co jsem měl jezdil na krev ..ale jezdit s dvoukilem na hranici ..do toho mám ještě daleko
nevíc mě na silnici vaděj auta co brzděj a neuměj uhnout ...
celej tejden jezdím v práci Feldou Pick-up a těším se jak o víkendu protáhnu dvoukilo ..takže přez sobotu a neděli nejezdím rozhodně předpisově