vopruz
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
A nejdou plyny do vody/neni nekde trochu foukle tesneni? Ale to asi ne, protoze Martin psal, ze chladic je studenej. Tak pak jeste vodni pumpa nebo termostat (ja ho menil uz 3x, ale mne naopak zustaval trvale otevreny). A vyztuha? To jako na narazniku??? Tu mam rizlou taky, abych mohl mit tu mrizku v narazniku, ale ja tam mam navareny kus ctvercoveho profilu jako nahradu za odebrany material. Asi takhle:
A pokud jde o tu cenu - mel jsem za to, ze na tom aute byla celkem nedavno delana generalka, ovsem netusim, v jakem rozsahu. Sahara na gumicku? Hmm, nic moc...
A pokud jde o tu cenu - mel jsem za to, ze na tom aute byla celkem nedavno delana generalka, ovsem netusim, v jakem rozsahu. Sahara na gumicku? Hmm, nic moc...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
jak píše doublejay, to vypadá na fouklý těsnění tomu odpovídá ito že to dělá až když to je pod zátěží a bude se to zhoršovat
jinak dnes jsem taky narazil na dobrou prasárnu, asi proto že se povolovaly srouby na downpipe tak ty příruby někdo pro jistotu svařil děsnej vůl
jinak dnes jsem taky narazil na dobrou prasárnu, asi proto že se povolovaly srouby na downpipe tak ty příruby někdo pro jistotu svařil děsnej vůl
nissan S13; kola, motor, převodovka, spojka, výfuk, volant, sedačky, karoserii, okna, dveře, blatníky, nárazníky, brzdy a ještě pár dalších blbostí