MaxX píše:nezapomínáme tak si zahrajem pohádku,já budu princ klitoris a ty princezna hulibalda co ty na to!!! :-D
Ježíš ... to se to ale vážně zvrhlo :-)))) Tohle už je moc i na mě Už to nebudeme rozvádět a raděj se vyjadřujte k danému tématu ... omlouvám se Martinovi ... snad to tu nebude muset moc promazávat ... ALe tentokrát s tím výjímečně začal někdo jinej, než já
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...
Petta píše:Ježíš ... to se to ale vážně zvrhlo :-)))) Tohle už je moc i na mě Už to nebudeme rozvádět a raděj se vyjadřujte k danému tématu ... omlouvám se Martinovi ... snad to tu nebude muset moc promazávat ... ALe tentokrát s tím výjímečně začal někdo jinej, než já
Takze kdyz zpet k tematu.... Mam s tebou pocitat??? Bude moznost se nechat povozit v dvoukilu.....
Petta píše:Ježíš ... to se to ale vážně zvrhlo :-)))) Tohle už je moc i na mě Už to nebudeme rozvádět a raděj se vyjadřujte k danému tématu ... omlouvám se Martinovi ... snad to tu nebude muset moc promazávat ... ALe tentokrát s tím výjímečně začal někdo jinej, než já
Takze kdyz zpet k tematu.... Mam s tebou pocitat??? Bude moznost se nechat povozit v dvoukilu.....
Tedka to vyzni trosku evdecne ... ale vozit se muzu nechat i v Praze Akorat me misto spolujezdce moc neuspokojuje Znas to sam ... jako dobrej adros, ale driveovnout si to, to je proste PARAAAADAAAA :-))))))
Jeste ti tedka nereknu, jestli dorazim ... je to jete moc brzo na to, to rict na 100%
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...