OT
- J3tb0Y
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja ked som bol 2 alebo 3 na zakladnej tak sme to s kamosom spievali na nejakej skolskej besiedke pred celou zakladnou skolou a zozali sme s tym navacsi uspechrozumik píše:http://www.youtube.com/watch?v=zuf_TDzS ... re=related naprosta klasika
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si řekl že změřím konečně komrese ale protože mám svíčák bez gumového kroužku tak co se nestane i když se snažím abych povoloval v ose svíčky??? ANO správně ujede to keramika svíčky se roztříští a jejda kam jedině může - ano do válce!!!
Rada pro všechny používejte svíčáky jen s gumovími kroužky!
A pro mě to znamená tak na měsíc a půj bez auta sundání hlavy na ulici (rovnou repas hlavy protože byl špatně zabroušený ventil) a alespon se podívám jak vypadají písty. Ale bude to prcačka nehorázná hlavně odpojit výfuk když je jen přístup zezhora.
Hold mi to někdo nepřeje přiznejte se
A pro mě to znamená tak na měsíc a půj bez auta sundání hlavy na ulici (rovnou repas hlavy protože byl špatně zabroušený ventil) a alespon se podívám jak vypadají písty. Ale bude to prcačka nehorázná hlavně odpojit výfuk když je jen přístup zezhora.
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak na to je tam ta gumicka :-D Ja to povoluju obyc trubkovym klicem a zatim jsem byl vzdy dost sikovny a nic nezkurvil...amen Teda ja zasadne nepovoluju svicky smejdackyma T-čkovýma klíčema - prvni co jsem koupil tak jsem na nem ohnul tycku Tazke zasadne pouzivam trubkový klíč a na to nasadim ořech a ráčnu...s timto setupem by clovek musel hodne snazit aby poskodil svicky i presto ze v tom trubkovem klici neni guma. Nutno dodat ze v soucasne dobe jsem ulítl az tak ze dokonce utahuju svicky momentovým klíčem. Naposledy jsem utahoval svicky u kamose klicem co mel tu gumicku a vzdy kdyz jsem sundaval klic ze svicky tak ta gumicka zustala na svice...no a motor B6 z Mazdy GTX Turbo ma hodne hluboko svicky Tak jsem to zas povolil a gumicky vyndal. Ale zas bez klice s gumickou se treba na te B6 svicka ani nevynda...leda ji vytahnout magnetem.Vladislav Bureš píše:Tak jsem si řekl že změřím konečně komrese ale protože mám svíčák bez gumového kroužku tak co se nestane i když se snažím abych povoloval v ose svíčky??? ANO správně ujede to keramika svíčky se roztříští a jejda kam jedině může - ano do válce!!!
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele: