no já to od něj nekupoval, já měl svoje červený silentbloky doma a potřeboval je slik, a tak se pablo nabídl že můžu ty svoje slikovi dát, že mu jdou od nonama z prahy druhý i s hlavníma bushingama na zadní nápravu, říkal jsem že tam bude prd i když je to o dva litry dražší, ale hlavně at jsou červenýstreet.racer píše:Od no_name bych si nekoupil ani slanou houskuKentoya píše:tak si ji dej třikrát denně lolku a když už se neumíš omluvit za svoji nespolehlivost, tak si smajlíka strč..... však víš kamNo_name píše:některým členům tohoto fóra doporučuji studenou sprchu
výsledek, bushingy tam nebyly, cena vysoká a byly černé namísto červených, takže jsem pro sebe rychle sháněl červené a nějak to pomohl vyřešit kenivruh, za rozumné peníze, jinak osobně bych od nonama po první zkušenosti s ojnicema nekoupil vůbec nic, protože když to ted spočítám, tak mám doma bushingy, které i s poštovným a vším okolo mě stály skoro 6000 a jsou mi k hovnu, ojnice mě stály dvojku a odhadem 40 hodin drbání, kdybych se těch 40 hodin věnoval lešení, tak mám cca 18 000, ale i kdybych počítal jen stovku na hodinu tak jsou to další 4000, takže miláček drift fora mě vyšel na cca 12 000 a mám doma pouze power flexy v cenové relaci cca 3000, takže 9000 v mínusu
jinak je na druhém místě, na prvním je michal z frýdku, který mě svým obchodováním připravil o cca 50 000 a další lidi z fora tak minimálně o 100 a oproti němu je noname stále jen břídil