mauglie píše:Proč mám asi v místě bydliště uplnou kravinu? I když si nejsem jistý účinností SPZ jedině zamalovávat, to je fakt.
tebe bych taky našel 6S6 9..6....
mauglie píše:Proč mám asi v místě bydliště uplnou kravinu? I když si nejsem jistý účinností SPZ jedině zamalovávat, to je fakt.
Nemají k registru vozidel přístup jen policajti a pojišťováci ? Jaksi mi uniká jak by se k tomu normální člověk dostal ?bordel píše:vrtas píše:...... podle spz si najde adresu a zjisti si, kdy to auto a kde parkuje
přes uplaceného fízla nebo pojištovákaConrad píše:Nemají k registru vozidel přístup jen policajti a pojišťováci ? Jaksi mi uniká jak by se k tomu normální člověk dostal ?bordel píše:vrtas píše:...... podle spz si najde adresu a zjisti si, kdy to auto a kde parkuje
Takovou SPZ už dávno nemámblázen píše:mauglie píše:Proč mám asi v místě bydliště uplnou kravinu? I když si nejsem jistý účinností SPZ jedině zamalovávat, to je fakt.
Kdyz máš známý můžes všechnoConrad píše:Nemají k registru vozidel přístup jen policajti a pojišťováci ? Jaksi mi uniká jak by se k tomu normální člověk dostal ?bordel píše:vrtas píše:...... podle spz si najde adresu a zjisti si, kdy to auto a kde parkuje
pokud jsi ji měl,tak to stačí..mauglie píše:Takovou SPZ už dávno nemámblázen píše:mauglie píše:Proč mám asi v místě bydliště uplnou kravinu? I když si nejsem jistý účinností SPZ jedině zamalovávat, to je fakt.
To by ti taky nevyšloblázen píše:imho..kdybych tu nabízel co sháníš,tak mi dáš adresu pro dobírku a jedu přímo na místo
Staci aby ses nekdy, nekde zminil o tom, ze jedes na nejakej malej regionalni sraz, na motokary, na grilovacku.... a kdyz nekdo bude chtit, tak tam taky dorazi, okoukne auto, ulozi spz a mas to. Zavola znamemu ze chce zjistit adresu majitele... Staci postnou blbou fotku z progresu uprav, kde je auto/a jineho clena, nekdo to auto pozna, kouken na profil toho uzivatele... kdyz pozna takhle 3-4 auta a vsichni maji bydliste Vidlakov 25, tak neni velka pravdepodobnot, ze bys byl z druheho konce republikymauglie píše:To by ti taky nevyšloblázen píše:imho..kdybych tu nabízel co sháníš,tak mi dáš adresu pro dobírku a jedu přímo na místo