ano tento radar je tu čistě kvůli buzeraci a zlepšování finanční situace města a policie mělník
dávejte si na něj bacha
kluci co jezděj na motorce si tady s toho dělaj prdel známej tam dycky letí co to dá
Blikani dalkovejma
Re: Blikani dalkovejma
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
kluci po precteni prvnich radku se ani nedivim,pac zijem v policejnim state,ja si minuli vykend strikal zadni viko kufru na primere,a dal si spz za zadni sklo.no a prislusnik me sastavyl a uz mi rozdaval pokuty,nicmene to nakonec bylo jen za500,a kdyz sem mu rekl ze to je cerstve strikli tak mi nato rek ze sem si mel zavolat odtahovku ja se ho zeptal jestli by si ji taky zavolal no a on mi rekl ze ted resi me a ad se nestaram
makam na nem
- james2000
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je to buzerace, ale ještě lepší bylo, když dostal otec pokutu 200,-Kč za to, že jedl a pil při řízení. Policajti mu žekli že se nedostatečně věnoval řízení...
200sx s13, r.v. 1989, červená barva, sériové auto (snaha o fungující sériové auto).
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi neprijde jako buzerace...nehody typu ze nekomu upadne jidlo a zacne to spontane lovit za jizdy nejsou ojedinelejames2000 píše:ale ještě lepší bylo, když dostal otec pokutu 200,-Kč za to, že jedl a pil při řízení. Policajti mu žekli že se nedostatečně věnoval řízení...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Dneska jsem to videl v praxi. Dementi.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jo, na tohle cas a lidi maji. Ale na polske kamiony jezdici mestem 80 na cervenou, to ani nahodou, to je nezajima. To prece neni nebezpecne, jako to blikani. Je to banda komunistickejch zmetku, zaslouzili by postrilet. Kurva, jak me tohle sere... Prej "pomahat a chranit", jo, ale kde, kdy a koho? Potrebujeme rychla auta, nove motorky, vic radaru, penez... Nasrat, soudruzi, nasrat. Kdyz jde clovek vecer po namesti, je kolem vyhradne cerno, jak se bandy socialne potrebnych a hmotne nedostatecnych presouvaji od herny k herne, od baru k baru, policajta nevidet. Ale buzerovat za kraviny (vyfuk, kridlo, rozmer kol), to ano. Ale nedani prednosti, jizda na cervenou, jizda v protismeru v jednosmerce, to tady opravdu asi vadi jenom mne. Soudruhum policajtum nikoliv.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Ja se bavil s kamaradem, co je policajt.
Ono je to tak, slusnej clovek, kdyz neco provede, tak zaplati. Ale socky a hovada se budou cukat, hadat a delat problemy a ve vysledku nezaplati, tahaji se po sousech, atd.
Z cehoz plyne, ze je pro ne jednodussi vybirat od tech slusnych...
Ono je to tak, slusnej clovek, kdyz neco provede, tak zaplati. Ale socky a hovada se budou cukat, hadat a delat problemy a ve vysledku nezaplati, tahaji se po sousech, atd.
Z cehoz plyne, ze je pro ne jednodussi vybirat od tech slusnych...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade doporucuju zrusit mestskou i statni policii a zavest dalsi pausalni dan statu "policajtovne". Ve vysledku by nas to mozna prislo podstatne levneji. Tam, kde je jich potreba, tam nejsou. Hajzl muze slusneho cloveka prepadnout, okrast, nabourat a ja nevim, co jeste. A ten slusny clovek ma pravo jen drzet hubu a platit. Platit policajta, ktery toho Polaka jedouciho na cervenou ne a nezastavi, ale naopak pojede za mnou dve ulice s rozsvicenymi majacky jako za nejvetsim zlocincem jen proto, aby mi mohl dat pokutu za kridlo. Kdyby me na te krizovatce sejmul (mel jsem ho na bok ridice, takze by to bylo urcite s jistotou), tak nemel komu tu pokutu za kridlo dat. A mozna by se stal paradox - toho kamionistu by osvobodili, protoze za tu nehodu bych mohl urcite ja pouzitim neschvaleneho dilu na aute... Nesejmul me jen proto, ze z protismeru jelo auto, ktere odbocovalo vpravo a nemelo vyhozeny blinkr, takze jsem mu logicky daval pri sve zelene vlevo prednost (primy smer) a vyrazil jsem o neco pozdeji. Vjet do te krizovatky na svoji zelenou, mel jsem to za sebou. A to, ze se to stalo primo pred policejni kamerou MP, nema snad ani cenu rikat. Do kameroveho systemu se vyhazelo spratelene firme par milionku, ale tim to skoncilo. Znamemu primo pod kamerou prorezali gumy, me malem sejmul kamion, na namesti cikani vytloukli bar, ale kamery byly slepe... Potrebujeme tu nejakou Narodni gardu nebo novodobou formu Lidovych milici, kdyz na to nami placeni soudruzi zjevne nestaci... Zbytecne buzerovat a okradat slusne lidi je prece tak snadne, s kriminalniky si nezacnou, jeste by se jim mohlo neco stat, nemuzou vedet, jake ma kdo kamaradicky a zname. Cikan krade se rikat nesmi, je to politicky nekorektni. On si prece k tem davkam jenom "privydelava" jako "sberac kovu", tak mu mestapo svestky jeste salutuji, kdyz ho ve tri rano potkaji s vozejkem plnym okapovych rour, kanalovych deklu, svodidel nebo kolejovych spojek. Ozralce chytnou bez papiru za volantem nekolikrat za sebou, ale co s nim? Papiry uz nema, ty mu sebrat nemuzou, tak ho pusti. A priste zas. Ale ja mam na aute nebezpecny vyfuk a neuveritelne nebezpecnou sirku kol, kvuli tomu uz par lidi umrelo a spousta jich byla zranena, proto me musi dohnat na namesti a dat mi za to pokutu, piratovi jednomu. Fuck tenhle zasranej zkurvenej stat. Soudruzi politici se zviditelnuji hlaskami typu "cesti ridici jsou agresivni", "chtelo by to s tim neco udelat", ale skutecne nebezpecne veci nikdo neresi, nikdo nikoho nepostihuje, jen se buzeruje za <|>oviny a vybiraji pokuty do statniho/mestskeho rozpoctu (a estebakum z Czech Radar). A pak se ti blbove jeste divi, ze na ty jejich vyhlasky, narizeni a predpisy vsichni zvysoka serou. Co taky s nimi jineho, nez je ignorovat? Pred skolou jsem je jeste merit nevidel ani jednou za tech 17 let, co tu bydlim. Ale radar metr pred znackou "konec obce" nebo dva metry za ceduli "zacatek obce", to vidim pri kazde jejich "bezpecnostni akci".
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Jo, bohuzel v Cesku je mozne vse, co jsi vyjmenoval. Vinu bych ani nedaval tem policajtum jako spis tem "nahore". Je tu spatny system, ve vsem.. dokud se nezmeni, tak to bude stejne, ne-li horsi.
Btw. i kvuli temhle kokotinam se bojim dat na auto 15" kola a jinej rozmer (serie 195/55 R14 a dela se JEDINA pneu!). Nakonec abych jeste platil za nehodu, kdyz to do me nekdo nasije, za to ze mam ty "nebezpecny" kola.
Btw. i kvuli temhle kokotinam se bojim dat na auto 15" kola a jinej rozmer (serie 195/55 R14 a dela se JEDINA pneu!). Nakonec abych jeste platil za nehodu, kdyz to do me nekdo nasije, za to ze mam ty "nebezpecny" kola.