areuratty píše:A nechce někdo Agamy (agama kočičínská)? takový ještěrky rotomilý...
Dožívaj se cca 15let... má to ve 3měsících asi 15cm (i s ocasem-ocas je cca stejně dlouhej jak tělo) a ve 3letech to má asi 70cm...a pak už to moc neroste...mam jich doma dost...jsou přítulný...víc jak kočky
clovece,l to ma docela zaujalo, chovas ich v terarku alebo volne v byte?
V terárku...ale ty velký 3letý jsou občas přes den venku...A ty malý si taky samozřejmě vyndaváme ven, abychom je ochočili...
A mláďat máme dost...teď se jich má asi 10 narodit...
Kdyžtak SZ...
Naposledy upravil(a) areuratty dne 07.09.2008, 10:24, celkem upraveno 1 x.
clovece,l to ma docela zaujalo, chovas ich v terarku alebo volne v byte? [/quote]
V terárku...ale ty velký 3letý jsou občas přes den venku...A ty malý si taky samozřejmě vyndaváme ven, abychom je ochočili...
A mláďat máme dost...teď se jich má asi 10 narodit...
Kdyžtak SZ...[/quote]
Hod sem nejake fotky...
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P P: MNOHO DIELOV Z S13...
areuratty píše:A nechce někdo Agamy (agama kočičínská)? takový ještěrky rotomilý...
Dožívaj se cca 15let... má to ve 3měsících asi 15cm (i s ocasem-ocas je cca stejně dlouhej jak tělo) a ve 3letech to má asi 70cm...a pak už to moc neroste...mam jich doma dost...jsou přítulný...víc jak kočky
Moja kocka by mi to asi zozrala. Kym som nemal macku, tak som mal Pieskomilov, a to je tiez asi take ako si popisal, male, s dlhym chvostom, ale dozivalo sa to LEN 3 rokov. Takze to zomrelo. Potom si segra kupila psa, bracho pozhanal macku, a kedze je teraz nekde fkuse v pi*i, tak sa mu o macku staram ja. Ale ti pieskomilovia, ti boli haluzny.
Lilo
beru tu kočku ... na zahradě nám lítaj myši
To Fire: Bohuzial, macka na predaj neni. Bracho by ju nedal, ked uz tolko zhanal cisto ciernu. :-D
To areuratty: hmm nam tu macku skrotil aj zajac. po nejakej chvili, co tu bol tyzden, tahanal zajac macku, a ne macka zajaca.
To Winie: A podmienka aby bola pekna?? Ale ked je chovana prevazne v kupelni, asi nebude vediet upratovat, a varit.
to kopriw: Hmm zajimava ponuka ale staci mi vlastna segra.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
winie píše:to driftak: krasa neni potreba... na to mam pritelkyni...ale to vis... nechci ji trapit u vysavace a u plotny
jhaaj tak uz chapem. :-))
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Moja kocka by mi to asi zozrala. Kym som nemal macku, tak som mal Pieskomilov, a to je tiez asi take ako si popisal, male, s dlhym chvostom, ale dozivalo sa to LEN 3 rokov. Takze to zomrelo. Potom si segra kupila psa, bracho pozhanal macku, a kedze je teraz nekde fkuse v pi*i, tak sa mu o macku staram ja. Ale ti pieskomilovia, ti boli haluzny.
no drobnochov to moc neni ale budu prodavat kone.S papirama,po očkovani,nově obuté,spotřeba hrozna.
Kobyla(Rena) 11 let.Valach (Redy) 6 let.S kompletni vystrojí na western styl 2x.Cena 100 000.
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
Yamaha Raptor 700