To ondra víceméně takyKentoya píše:já mám nabouraný tři dvoukila (smrtelně vážně)
Igore spíš si myslím že když si zařídíš havarijní pojištění tak to je téměř stejné, jenom ty tvoje peníze půjdou tobě...
To ondra víceméně takyKentoya píše:já mám nabouraný tři dvoukila (smrtelně vážně)
Ja jak vidim prispevek od Slika tak automaticky prepinam na lustici mod a uz to zvladam jak po maslekenivruh píše:Mal by si pomalsie pisat a precitat za sebou co si napisal. Kto to ma potom lustitslik85 píše:kdyby slo o mensi skupinku ...
Tohle uz je zajimavejsi. Nevite jak je to s havarijkem? Ma to vubec smysl u upravovaneho SXa? Stejne pojistovna proplati max. jen aktualni trzni hodnotu auta, cili v nasem pripade (S13) tak 40k, prestoze v aute muze byt nasypanych i 300k, ne?DragonART píše: Igore spíš si myslím že když si zařídíš havarijní pojištění tak to je téměř stejné, jenom ty tvoje peníze půjdou tobě...
daruju nárazník má cenu tak 300kč..takže mi kilo ještě vrátíšKentoya píše:já mám nabouraný tři dvoukila (smrtelně vážně), takbych prosil, tak odhadem 60 000
nehovorim ze to je zly napad, ale uz sa to riesilo, a nejako to slo "do kytek" tak nefim.Snotty píše:Len by to trebalo hodit niekde kde si to vsimne kazdy aby sa k tomu celnovia vyjadrili