Acer one

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Fire
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer one

Příspěvek od Fire »

Drifting : Ted jsem si uvědomil, že jsem měl podobnej problém u Toshiby , notebook jsem kupoval jako podnikatel a záruku jsem proto měl taky pouze 1 rok, klasicky je samozřejmě záruka 2 roky, když to nemáš pro podnikání... Pokud jsi na tom stejně tak ti můžu udělat toto : okopíruj si originál faktury za notes tak, aby na kopii nebylo vydět že to bylo kupované na IČO a s tou kopií zajdi přímo do servisu Acer. Tak jsem to obešel já a notes mi opravili...
milfoi
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer one

Příspěvek od milfoi »

MYSAK píše:No tak srovnavat acer(nebo asus ikdyz siou na tom lip) s HP je docela odvazny. Jinak ten o kterym sem psal nebyl muj, me staci stolety HP ktery sem koupil tenkrat za 3500kc :) Zachazeni s nim nebylo uplne idealni ale presto drzi a slape naprosto v pohode, jedinej problem baterie tu sem ted repasoval ale tak ta casem odejde u kazdyho
Není to odvážné je to realita každý týden mám tak 5ntb na opravu a posílém tak 2-3 na reklamaci. Doba kdy jsem acer
vůbec neprodával z důvodu nekvality jsou v nenávratnu. U mne by ted nejnižší příčku obsadil ASUS a to z dúvodu mech. zpracování.
servis notebooků
http://www.forcomp.cz
Odpovědět