bohužel nemůžu, ebay archivuje dražby jenom 90 dni a já je kupoval v unoru, ale byly už použitý a byl to soukromník, takže by ti to asi stejně bylo k ničemuhowado píše:Muzes mi prosim dat link kde si je kupoval nebo jmeno prodejce. Dikes.
Jinak ta vzpera k motoru je asi taky uzitecna vecicka.
Rozpery
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Megan Racing nabízí na ebay.de www.furioustuning.de(jestli se nemýlím )Bral jsem od něj tenkrát ty pumpy,sice to trvalo,ale asi ne jeho vinou.Má přední,zadní i tu spodní za celkem dobrou cenu,taky sem o nich uvažoval,ale už jsem v tom autě za tolik a ještě jsem se nesvezl,že sem to odložil.Nicméně pokud by si měl zájem,můžu to zprostředkovat.Asi bych je vzal i pro sebe.(Věřím že to pojede )
přez www.furioustuning.de sem je koupil i já :-)
přez www.furioustuning.de sem je koupil i já :-)
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz sem vzdycky vyjizdel od domu, tam sem musel najizdet na cestu pres takovy mensi obrubnik jednim kolem a kastle se kroutila hodne (vrzalo stresni okno jak blazen) - po na montovani rozper NIC, o neco se zlepsilo rizeni, na okruhu to nemam vyzkousene, tak nemuzu rict, ale kazdopadne je to dobra investice.howado píše:Megan racing jsou zajimavy. Kdyz bych trochu predelal ty uchyty tak muzou bejt ok.
to Piettro: Jak jsi s nima spokojenej?
Pokud na to nespěcháš,pošlu Ti SZ až to bude aktuální.Zatím se s ním zkusím domluvit,jestli se něco ušetří na poštovným a jestli to bude mít ve dvou,případně třech kusech abysme na to zase nečekali 3 měsíce.Pokud se to poštovný bude násobit,můžu Ti to nechat poslat domů a prachy mi pošleš na účet.doublejay píše:milonovo píše:...Nicméně pokud by si měl zájem,můžu to zprostředkovat.Asi bych je vzal i pro sebe.../
Kdybys nahodou neco takoveho objednaval, urcite bych mel zajem taky, o predni i o zadni...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
No ty pricky by meli dost pomoct, kdyz bys je navaroval tak to navar jako je to na fotkach rozper od Apexperformance. Ja jsem taky uvazoval o tom navareni pricek ale po prouzkoumani na aute jsem dospel k nazoru ze kdyz bych je tam navaril tak by jsem musel vyriznout vetsi otvor v krycim koberci aby bylo mozne utahnout srouby a nechce se me to rezat. A uz vubec se me nechtelo do sundavani toho vnitrniho tapecirungu kolem uchytu tlumice.
Jinak tu rozperu klidne muzes koupit i od jinych firem na eBay, treba:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STRUT-TO ... enameZWDVW
Ja jsem platil postovne cca 40USD Postovne 165USD je pekna hovadina za to by ti to snad i poslali z Japonska za 2-3 dny. Mozna ze si nebyli jisti kde je Ceska Republika, ja vzdy pisu v dotazech na dopravu - Czech Republic (Europe)
Odkaz primo na vyrobce te me rozpery:
www.aspecproducts.com
- maji internetovy obchod
Jinak tu rozperu klidne muzes koupit i od jinych firem na eBay, treba:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STRUT-TO ... enameZWDVW
Ja jsem platil postovne cca 40USD Postovne 165USD je pekna hovadina za to by ti to snad i poslali z Japonska za 2-3 dny. Mozna ze si nebyli jisti kde je Ceska Republika, ja vzdy pisu v dotazech na dopravu - Czech Republic (Europe)
Odkaz primo na vyrobce te me rozpery:
www.aspecproducts.com
- maji internetovy obchod
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: