No to jooo, ale bude podstatne horsi aerodynamikaPiettro píše:Bez kusu podlahy by to jelo jeste lepe (dalsi kus zbytecneho plechu)
bzučení od turba
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
zcela jednoduše, vzhledem k tomu, že auto nevozim na valníku, ale normálně se s nim přepravuju a někdy i někam daleko a na delší tratě se snažim jezdit ekonomicky - na slovensko a zpět jsem jel za 9,2l :-)street.racer píše:Tak mi osvetli, co delaji v Tvem aute ty reprakyMartin_534 píše:když to bez toho jede, tak to na autě nemá co dělat :-)
tak musim jezdit hodně pomalu a když jedu pomalu, tak se to bez rádia nedá vydržet, protože skoro usínám :-) tak sem je tam před cestou na slovensko nainstaloval :-)
jinak jsem předtím jezdil rok bez rádia a repráků :-)
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ale jdi Ty, tohle musi stacitMartin_534 píše:zcela jednoduše, vzhledem k tomu, že auto nevozim na valníku, ale normálně se s nim přepravuju a někdy i někam daleko a na delší tratě se snažim jezdit ekonomicky - na slovensko a zpět jsem jel za 9,2l :-)street.racer píše:Tak mi osvetli, co delaji v Tvem aute ty reprakyMartin_534 píše:když to bez toho jede, tak to na autě nemá co dělat :-)
tak musim jezdit hodně pomalu a když jedu pomalu, tak se to bez rádia nedá vydržet, protože skoro usínám :-) tak sem je tam před cestou na slovensko nainstaloval :-)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jak jezdit ekonomicky? ja i když jedu max do 3000 ot/min tak mi to zere 12..a bez vyfuku 13..cim to?a težkóu nohu myslim že nemam:-)Martin_534 píše: zcela jednoduše, vzhledem k tomu, že auto nevozim na valníku, ale normálně se s nim přepravuju a někdy i někam daleko a na delší tratě se snažim jezdit ekonomicky - na slovensko a zpět jsem jel za 9,2l :-)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
a při kolika otáčkach řadit a držet to?co když jede míň jak 2000 ot. neškodito motoru.?.spusta lidi řiká že auta typu dvoukila se ničí pokud nejezdi většinu nad 2500 ot...
Naposledy upravil(a) Caizi dne 21.11.2005, 07:53, celkem upraveno 1 x.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: