P:Vačky TOMEI
Takže jsem to přelouskal i když se značným úsilím a rozumím aspoň tomu že ca16de a ca18de vačky budou zaměnitelné bez nějakýho extra rozdílu,jen nerozumím tomuhle.
Don't bother using a ca16de or ca18de inlet cam if you are going to set the lobe center angle back to 120deg, you will be lucky to get 1 extra horsepower and it will only happen over 6000rpm anyway.
Chápu to tak že se nemám zabývat instalací těchto vaček,pokud chci zachvat původní "nastavení"? protože efekt bude pramalej=1kůň v 6000 otáčkách (tomu se musí motat škeble )
Raddy nemohl bys to tam ještě zjistit,ať ro rozlousknem?Nebo někdo z Vás co trochu umíte mluvit na to třeba přijdete.
Don't bother using a ca16de or ca18de inlet cam if you are going to set the lobe center angle back to 120deg, you will be lucky to get 1 extra horsepower and it will only happen over 6000rpm anyway.
Chápu to tak že se nemám zabývat instalací těchto vaček,pokud chci zachvat původní "nastavení"? protože efekt bude pramalej=1kůň v 6000 otáčkách (tomu se musí motat škeble )
Raddy nemohl bys to tam ještě zjistit,ať ro rozlousknem?Nebo někdo z Vás co trochu umíte mluvit na to třeba přijdete.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
já to taky nepřelouskal přesně, ale ještě to dopočítám podle zubů at se můžu vyjádřit přesněji, ale myslím si, že když se dá ta vačka jak na de motorech tak ten vliv na výkon bude nižžší, jelikož, zavírá o 8 stupnů dřív a pravděpodobně, ji to chce nastavit tak, aby zavírala při 60, které jsou stejné jako u det, a tím se nezmění tolik charakteristika , akorát o 8 stupnů dříve otevře a dojde k lepšímu výplachu a díky lepšímu výplachu a vyššímu zdvihu, dojde k nárůstu pár koníků, ale je velice pravděpodobné, že jsem to špatně pochopil
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
U tech 270tek je treba vedet jestli solid type nebo lash type. Kazdopadne tabulku specifikaci by mel mit No_name, kdyz jsem mu daval ty vacky, tak mam pocit, ze tam byl list specifikaci vacek.Kentoya píše:kluci pls, pokud by někdo náhodou narazil, na časování vaček, 256 a 270 od tomei, aby to vypadalo podobně jako to co sem vložil rady, budu rád, do budoucna by se to mohlo hodit
jakej je rozdíl mezi solid a lashstreet.racer píše:U tech 270tek je treba vedet jestli solid type nebo lash type. Kazdopadne tabulku specifikaci by mel mit No_name, kdyz jsem mu daval ty vacky, tak mam pocit, ze tam byl list specifikaci vacek.Kentoya píše:kluci pls, pokud by někdo náhodou narazil, na časování vaček, 256 a 270 od tomei, aby to vypadalo podobně jako to co sem vložil rady, budu rád, do budoucna by se to mohlo hodit
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
Solid type jsou vacky na vyhozene hydrostely, lash type jsou na seriove hydrostelyNo_name píše:jakej je rozdíl mezi solid a lashstreet.racer píše:U tech 270tek je treba vedet jestli solid type nebo lash type. Kazdopadne tabulku specifikaci by mel mit No_name, kdyz jsem mu daval ty vacky, tak mam pocit, ze tam byl list specifikaci vacek.Kentoya píše:kluci pls, pokud by někdo náhodou narazil, na časování vaček, 256 a 270 od tomei, aby to vypadalo podobně jako to co sem vložil rady, budu rád, do budoucna by se to mohlo hodit