zda sa ze 17x225 su na predok prilis siroke. Ja som ich mal, ale dost to tahalo do kolaji, tohoto roku mam vpredu 215.
Vzadu som mal 17x245, tiez je to asi prilis siroke, bol problem na vode, teraz mam 225.....
Jak tak koukam bude asi ideální 215/45 předek a 225/45 zadek.
No na zadek se ještě rozmejšlim mezi 225/45 a 235/45, spíš se přiklánim k 225/45 ale ještě nejsem rozhodnutej
raddy píše:zda sa ze 17x225 su na predok prilis siroke. Ja som ich mal, ale dost to tahalo do kolaji, tohoto roku mam vpredu 215.
Vzadu som mal 17x245, tiez je to asi prilis siroke, bol problem na vode, teraz mam 225.....
ja mam na těch 18" 225 předek i zadek a na tom předku to stojí v kolejích zaprd - na běžný ježdění na předek nedoporučuju
No když sme u těch kol...tak mě napadá jestli by se nenašla nějaká hodná duše co by mi mohl pučit na dvě jizdy na sprintech (buď v Brně nebo ve Vyškově) široké zadní kola.Za nějaký rozumný úplatek či nějakeho alkoholu..
Bo sem se vsadil s jedním známým co má Audi A3 2.0 TDI (200koní) že ho porazím.Ale s těma mojima 15" origošama s 205 pneumatiko to asi nebude ono... mooooc plosíííííííím...děkuji
Caizi píše:No když sme u těch kol...tak mě napadá jestli by se nenašla nějaká hodná duše co by mi mohl pučit na dvě jizdy na sprintech (buď v Brně nebo ve Vyškově) široké zadní kola.Za nějaký rozumný úplatek či nějakeho alkoholu..
Bo sem se vsadil s jedním známým co má Audi A3 2.0 TDI (200koní) že ho porazím.Ale s těma mojima 15" origošama s 205 pneumatiko to asi nebude ono... mooooc plosíííííííím...děkuji
tak to mas jedinu moznost:
15" disky a sliky podhustene na 1.3bar. Samozrejme poriadne ich zohriat pred startom....