Kecáš.Za tu dobu,co se ti válí na dvoře už musel zrezivět.Nebo aspoň trošku.blázen píše:no KAT z meho auta je uvniř jak novy
lambda sonda
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Kecáš.Za tu dobu,co se ti válí na dvoře už musel zrezivět.Nebo aspoň trošku.
válí se v garáži a tam je sucho a čisto akorát nevim proč ho schovávám,měl sem 3kusy a všecky byli OK [/quote]
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel zkušenosti z Nissanu jsou tak mizerný,že už pro mně neexistuje.I náhradní díly si nechávám od známého obědnávat přímo z německa.Jeden příklad - fouklo mi těsnění u turba tak jsem zajel do Hostivaře z fiše to obědnali za dva dny tu sice bylo,ale když jsem to v sobotu sundal,ejhle bylo jiný a abych odjel musel jsem si udělat vlastní.A to nebyl jediný případ s ND.Já měl strach se na ně vyprdnout,ale to martyrium bylo strašný a ještě,že jsme v Čechách a podařilo se mi ty emise nakonec ukecat.Kat jsem,ale koupil nový - zbytečně.Martin_534 píše:na mě si to nissan taky vymyslel, ale vzhledem k tomu, že žádnej servis nissan v praze neměl čas na změření emisí !!!
tak jsem se na ně vysral, udělal si normálně technickou a na maistrátu jim to bohatě stačilo
Tak dneska jsem si byl pro Nissana natěšenej,že bude po problémech.Rozvody OK.Lambda vyměněna.Plíšek na krytu není,ale čáru na seřízení předstihu už mám,jen ten předstih není udělanej prej to nejde stroboskopem změřit,tady dělají jen starý auta s kabelama.A to nejhorší je,že problém zůstal úplně stejný.Otáčky volnoběhu lítaj 750 - 1100,jede to jak z hnojem a o spotřebě radši mluvit nebudu.A ještě k tomu začíná slušný počasí a já zase budu vymýšlet co s tím....Našel jsem v Přelouči firmu,která se zabývá diagnostikou tak to zkusím dát tam,ale jestli už tohle nevyjde tak fakt nevím.Může špatný předstih za lítání volnoběhu?Já se obávám,že ne.