Vstup a vystup oleja na turbe
Takze je uz jasne, preco z turba tiekol olej:
turbo je uplne sfusovane, zle urobeny repas. Vole v tesneniach, je vidiet ze lopatky kompresora boli narovnavane a pravdepodobne je nevyvazeny...
Pouzijem diely zo stareho a tohoto turba na repas.....
Takze rozhodne nedoporocujem kupovat z tohoto obchodu:
http://www.034motorsport.com/
turbo je uplne sfusovane, zle urobeny repas. Vole v tesneniach, je vidiet ze lopatky kompresora boli narovnavane a pravdepodobne je nevyvazeny...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
raddy píše:Takze je uz jasne, preco z turba tiekol olej:
kurva prace a ja ho do nich uz mam taky doma tos me Raddy teda moc nepotesil :O((( Jestli na tom bude stejne tak uz na to fakt seru!!!
Na to uz nemam nervy uz jsme definitivne rozhodnutej dam ho tam a kdyz bude spatne zrepasly tak to balim a prodavam nissana jak se rika hop nebo trop uz na to nemam silu za 5 let jsem do toho narval asi 200 tis a najezdil jsem asi 5000 km coz je fakt k breku. Tohle je posledni sance kterou mu dam jinak jde z domu. Jediny co me do ted drzelo nad vodou ze motor slape jak hodinky kdyby se sral i ten tak uz jsem to zabalil davno.
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Kvuli nejakymu hovadu, ktery prodava zkurveny(pardon) turba to chces zabalit...???... To auto za to nemuze....Belmondo1 píše:Na to uz nemam nervy uz jsme definitivne rozhodnutej dam ho tam a kdyz bude spatne zrepasly tak to balim a prodavam nissana jak se rika hop nebo trop uz na to nemam silu za 5 let jsem do toho narval asi 200 tis a najezdil jsem asi 5000 km coz je fakt k breku. Tohle je posledni sance kterou mu dam jinak jde z domu. Jediny co me do ted drzelo nad vodou ze motor slape jak hodinky kdyby se sral i ten tak uz jsem to zabalil davno.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
no jooo, tak bych to zkusil jinde a jinak... Mne prvni turbo repasovali 2x za celkem 38k Kc (neuznali zaruku), prvni odeslo za 500km a to druhe za dalsich 20000. Zacalo poustet olej do vyfuku. Tak jsem ho zrepasnul vymenou u Michala za cast puvodni ceny, najel na nem 30000 a pak ho (bez vuli a zavad) smenil za to "experimentalni" s jinymi lopatkami. To ma za sebou neco pres 8000km a porad vse v pohode...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja mam experimentalni trubo od michala a taky lopatky uplně v pohodě, vule tak male ža milimetr je na to obovska míra, někde mi teče olej po turbu le to spiš mam blbě dotaženy přivod, jinak je turbo O'K'
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele: