Peca píše:Tak, bude se kupovat. Příští týden se snad svezu...
Kdyz jsem shanel nissana, tak jsem se dival i po jinych autech a tuhle MR2ku jsem na Tipcarsu videl uz tak pred ctrictvrte rokem. Bohuzel to ve me vzbuzuje dojem, ze se nebude i pres celkovou nalestenost jednat o super auto. Minimalne bych toho vyuzil pri sjednavani ceny, protoze to auto uz stoji v bazaru pekne dlouho.
Už jsem mu to kladl na srdce několikrát. Sice má hodně naježděno, ale jen s předokolkama pod 100koní. Já jsem na tom byl podobně, i když jsem předtím sem tam řídil i nějaké to Porsche či Corvette, žádné tak silné auto jsem nevlastnil. Proto mám ke dvoukilu ještě pořád respekt a driftíky si troufám opravdu jen tam kde je to bezpečné...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Peca píše:Už jsem mu to kladl na srdce několikrát. Sice má hodně naježděno, ale jen s předokolkama pod 100koní. Já jsem na tom byl podobně, i když jsem předtím sem tam řídil i nějaké to Porsche či Corvette, žádné tak silné auto jsem nevlastnil. Proto mám ke dvoukilu ještě pořád respekt a driftíky si troufám opravdu jen tam kde je to bezpečné...