Super,zvody mi posielat nemusíš,stačí mi komplet turbo,moja adresa:
Erik Sládek,Kpt.Nálepku 861/23,Nové Mesto nad Váhom 91501,Slovensko.moj tel.:00421 905433225
erikson píše:Super,zvody mi posielat nemusíš,stačí mi komplet turbo,moja adresa:
Erik Sládek,Kpt.Nálepku 861/23,Nové Mesto nad Váhom 91501,Slovensko.moj tel.:00421 905433225
ked tak nad tým rozmýšlam,ani tú nebudem potrebovat,smiem byt taký smelý,dokážeš mi v takomto prípade pokial tieto veci nepotrebujem,urobit nejakú zlavičku?,pokial nie,nič sa nedeje,aj tak beriem
erikson píše:ked tak nad tým rozmýšlam,ani tú nebudem potrebovat,smiem byt taký smelý,dokážeš mi v takomto prípade pokial tieto veci nepotrebujem,urobit nejakú zlavičku?,pokial nie,nič sa nedeje,aj tak beriem
jasne ze jo pokud chces jen samotny turbo tak je cenovka 3 tis kc.
Belmondo,ak sa dá,pár dní to odoslanie prosím odlož,služobne som odcestovaný,aby balík neprišiel skor ako ja,hned ako sa vrátim sa ozvem,moc krát dakujem
erikson píše:Belmondo,ak sa dá,pár dní to odoslanie prosím odlož,služobne som odcestovaný,aby balík neprišiel skor ako ja,hned ako sa vrátim sa ozvem,moc krát dakujem
trišku som sa nemohol dostat k počítaču,tak som nejek nesledoval tvoje odpovede,dnes to bola aj z mojej strany náhoda že som pozrel a ty si mi už písal o to odoslanie,po príchode sa hned ozvem,dakujem