nie, kompresia nevadi, musis vsak k nej adekvatne zvolit tlak turba spravne zvolit mapy paliva a hlavne predzapalu.pastynko píše:ani kompresia nevadi???raddy píše:nejako sa stale nerozumieme.Kentoya píše:asi tak i kdyby ti to vydržela klika a ojnice, což pokud to nepřeženeš s tlakem tak vydrží, tak ti to v žádném případě není nic platné, protože budeš v oblasti detonací a to díky vysoké statické kompresi, je nutno minimálně vyměnit písty aby byla komprese nižžší, a že to má jiný kryty vaček to nevadí
netreba menit vobec nic, len pridat turbo (event. vstreky a pal. pumpu). Kompresia je v pohode, samozrejme ak sa spravne namapuje palivo a zapalovanie a pouzije rozumny tlak turba.
este raz opakujem, mikyc to ma urobene a beha to v pohode. a v kufri ma normalne PC
no to znie dobre
kolko asi stoji ta riadiaca co si spominal, ta drahsia?
PS: ty si na mna uz asi nepamatas ale tak 3 roky dozadu som ta otravoval ked som mal problemy s mojou vtedajsou 200-kou
doteraz mam na teba cislo v telefone
emanage ultimate nie je lacna vec, moj odhad je spolu s kabelazou tak okolo 30-40tis., ale to si pozri presne na nete....nezabudni vsak, ze bezne je cena len za samotnu RJ a kabelaz musis prikupit.
kupa RJ je vsak len zaciatok, treba ju este naprogramovat, to som uz pisal skor.
Este raz pisem, kontaktuj(te) uvedeneho cloveka, ktory to uz urobil a popytaj sa priamo pri zdroji.