jo to by slo takyKatany píše:delam od 7 do 19:00, leda bych ti ji pripravil doma a ty sis ji u me vyzvednul bez moji ucasti ...
P: Prevodovku
- cornhollio
- user
- cornhollio
- user
- cornhollio
- user
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Otazka znie ci si dal sancu Cornholliovi vyrovnat novu ponuku, ked nie tak je to dost blby pristup.Katany píše:nekdo jiny conhollia preplatil ... jelikoz jsem financne na dne tak jsem prodal vyssi nabidce ... klidne me nadavejte a pomlouvejte, ale az se dostanete do podobne situace tak si na me taky vzpomente. CORNHOLLIOVI se timto verejne omlouvam a slibuju mu pomoc pri shaneni jine prevodovky
- cornhollio
- user
nedal .kenivruh píše:Otazka znie ci si dal sancu Cornholliovi vyrovnat novu ponuku, ked nie tak je to dost blby pristup.Katany píše:nekdo jiny conhollia preplatil ... jelikoz jsem financne na dne tak jsem prodal vyssi nabidce ... klidne me nadavejte a pomlouvejte, ale az se dostanete do podobne situace tak si na me taky vzpomente. CORNHOLLIOVI se timto verejne omlouvam a slibuju mu pomoc pri shaneni jine prevodovky
FIRE WALK WITH ME
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
já to neberu ve zlým, ale když se dvě strany dohodnou tak to platí a druhá věc je že kdo dřív přijde ke kompu, ten dřív mele, protože je to to samý, jako když vezmu 4 převodovky a stoupnu si s nima před kaufland a nabídnu je za litr kus aq prodám je do pěti minut, tak ten kdo se mi za hodinu ozve po telefonu tak nemá šanci, protože jsou prodané, takže by se to mělo takhle chovat i na foru, nabídnu a kdo dřív přijde ten dřív mele, protože bydlíme od sebe daleko a de facto bydlet blíž (v jednom paneláku) tak ten co se ozve druhý, už nemá co koupit
a proto by bylo vhodné, pokud chce někdo něco prodat co nejdráž (co nejvíce vydělat) at do sekce bazar přidá k tématu např. P:převodovku - nej nabídce - čas 4 dny a kdo to za ty 4 dny vylicituje nejvýš tak bere, ale jinak bych preferoval, právo prvního ohlasu
a proto by bylo vhodné, pokud chce někdo něco prodat co nejdráž (co nejvíce vydělat) at do sekce bazar přidá k tématu např. P:převodovku - nej nabídce - čas 4 dny a kdo to za ty 4 dny vylicituje nejvýš tak bere, ale jinak bych preferoval, právo prvního ohlasu