P: Prevodovku

je nutný vysvětlení?! :)
cornhollio
user

Příspěvek od cornhollio »

Katany píše:delam od 7 do 19:00, leda bych ti ji pripravil doma a ty sis ji u me vyzvednul bez moji ucasti ...
jo to by slo taky
FIRE WALK WITH ME
Katany
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katany »

ok tak ja ti dam jeste vedet jak to bude
cornhollio
user

Katany píše:ok tak ja ti dam jeste vedet jak to bude
ok dekuju
FIRE WALK WITH ME
cornhollio
user

tak mam zase hovno !!!! skvelej pristup !!!!
FIRE WALK WITH ME
kenivruh
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenivruh »

cornhollio píše:tak mam zase hovno !!!! skvelej pristup !!!!
Co sa stalo ? :shock:
Katany
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katany »

nekdo jiny conhollia preplatil ... :arrow: jelikoz jsem financne na dne tak jsem prodal vyssi nabidce ... klidne me nadavejte a pomlouvejte, ale az se dostanete do podobne situace tak si na me taky vzpomente. CORNHOLLIOVI se timto verejne omlouvam a slibuju mu pomoc pri shaneni jine prevodovky :oops:
kenivruh
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenivruh »

Katany píše:nekdo jiny conhollia preplatil ... :arrow: jelikoz jsem financne na dne tak jsem prodal vyssi nabidce ... klidne me nadavejte a pomlouvejte, ale az se dostanete do podobne situace tak si na me taky vzpomente. CORNHOLLIOVI se timto verejne omlouvam a slibuju mu pomoc pri shaneni jine prevodovky :oops:
Otazka znie ci si dal sancu Cornholliovi vyrovnat novu ponuku, ked nie tak je to dost blby pristup.
cornhollio
user

kenivruh píše:
Katany píše:nekdo jiny conhollia preplatil ... :arrow: jelikoz jsem financne na dne tak jsem prodal vyssi nabidce ... klidne me nadavejte a pomlouvejte, ale az se dostanete do podobne situace tak si na me taky vzpomente. CORNHOLLIOVI se timto verejne omlouvam a slibuju mu pomoc pri shaneni jine prevodovky :oops:
Otazka znie ci si dal sancu Cornholliovi vyrovnat novu ponuku, ked nie tak je to dost blby pristup.
nedal .
FIRE WALK WITH ME
Goodziller
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodziller »

cornhollio píše:tak mam zase hovno !!!! skvelej pristup !!!!
Zkusim se zeptat Sandyho ted si privezl jeste jedno 200sxko na nahradni dily....
Goodziller
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goodziller »

Tak Sandy sice privezl 200sxko, prevodovka je z nej i volna, ale je to automat.
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

nelíbí se mi narážky v této debatě, zatím to na foru fungovalo tak, že kdo se ozval první byl první na řadě a nepřeplácelo se, je to první případ no stalo se doufejme že poslední a že se to nestane pravidlem
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

no v tomdle příspěvku to bylo tak psaný, že kdo dá nejvíc toho je, alespoň já to tak pochopil, smutný ale je, že to přeplacení se stalo až po domluvě s cornholliem, na druhou stranu, si nemyslim, že by za ní 3k dal
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

já to neberu ve zlým, ale když se dvě strany dohodnou tak to platí a druhá věc je že kdo dřív přijde ke kompu, ten dřív mele, protože je to to samý, jako když vezmu 4 převodovky a stoupnu si s nima před kaufland a nabídnu je za litr kus aq prodám je do pěti minut, tak ten kdo se mi za hodinu ozve po telefonu tak nemá šanci, protože jsou prodané, takže by se to mělo takhle chovat i na foru, nabídnu a kdo dřív přijde ten dřív mele, protože bydlíme od sebe daleko a de facto bydlet blíž (v jednom paneláku) tak ten co se ozve druhý, už nemá co koupit

a proto by bylo vhodné, pokud chce někdo něco prodat co nejdráž (co nejvíce vydělat) at do sekce bazar přidá k tématu např. P:převodovku - nej nabídce - čas 4 dny a kdo to za ty 4 dny vylicituje nejvýš tak bere, ale jinak bych preferoval, právo prvního ohlasu
MaxX
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaxX »

Jo taky se mi ten přístup nelíbí :evil: a jsem proti tomu,ale stalo se mi to tady taky ze začátku je to hnus!!!a doufám že už se tomu vyvarujem a nebudem si srát pod nohy!!!!
Obrázek
Zamčeno