OT
Re: OT
Ty si to nevedel???!Ani ja,asi by sme tam mali ist robitFire píše:i když to znám, tak jsem do ted netušil že se to tak nazývá
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
to jsem slyšel v 18. letech když jsem si dělal sání v Mazdě 323f a kupoval jsem to v tuning-shopu a na obalu bylo napsáno semiflex... rozdíl mezi semi a alu flexem je ten že semiflex má mezi dvouma vrstvama alu papír za to aluflex je celej z alu Přesně takhle jsem na to přišel.mauglie píše:Jak jsi přišel na název semiflex? Slyším poprvé
200sx is no car, 200sx is my live style...
Ono když přídeš a řekneš název toho co chceš tak je to jednoduší než popisovat jak to vypadá když jdeš do krámu tak taky řekneš že chceš deset rohlíků a ne chci deset kusu toho pečiva jak se na to maže máslo
Když nevěděl co to je tak jsem zkoušel ohebná hliníková roura furt netušil takže jsem musel hledat sám.... když víš že to maj a řeknou ti že to nemaj tak co jinýho ti zbejvá.SilverFox píše:No asi ne kdyz pak behas po obi sem a tam.Yashio píše:Ono když přídeš a řekneš název toho co chceš tak je to jednoduší než popisovat jak to vypadá
nedávno sem byl taky v obi a náhodou sem si vzpomněl že mi v autě chybí trojúhelník tak sem ho vzal no a když jsem dojel dom tak sem zjistil že zůstal v košíku na parkovišti
aneb když nevíte coby tak to nechte v obi
aneb když nevíte coby tak to nechte v obi
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hodim to sem at se mi to nemota ve clenech do projektu. Lotus se vratil z lakovny
Jeste je k tomu jedna sada kol ve zlate barve (neco jako ten pruh). Pri foceni nebyl jeste doskladany, tento vikend uz pojede z5 do nemecka, tak stihnu mozna nejaky fotky kompletniho.
Jeste je k tomu jedna sada kol ve zlate barve (neco jako ten pruh). Pri foceni nebyl jeste doskladany, tento vikend uz pojede z5 do nemecka, tak stihnu mozna nejaky fotky kompletniho.
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Mirek: Jestli budes mit moznost tak ho poradne projed
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
U sjezdu na Votice na D1? V kolik to bylo hodin? Nemáš fotky?Yashio píše:Tak dneska dojezdilo jedno GTR v čechách. Viděl jsem ho čelně nabraný za Prahou na sjezdu České Budějovice. Škoda ho....
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32