ze by chlazeni vodou turba?ty seriove hadicky stoji zahovnojetoboy píše:Já dneska dojel,koukám pod auto a něco z toho chcalo.Je tam nějaká hadička a teče z ní voda.Co to je??
OT
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
nevím na co to tam je,ale na turbo ne.Ta hadice asi má správně podle mě odpouštět vodu.Jde z kabiny do mot.prostoru???
200sx S13 r.90 modrá metal
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Daily car: Toyota Avensis T25
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Daily car: Toyota Avensis T25
MISTNI KONKURENCIA SA NAM JEBE DO SPORTU
http://www.tks.nolimit.cz/
Doporucuju citat upravy automobilu
ve tri rano sem sejmul zajce ve 150km/h, 2hodiny cekani na odtahovku, parada
jel sem maminou bravouwinie píše:to si ho namotal do turba, ne? ze si to mel nepojizdny. ja mel tu cest akorat s bazantem. byl dobrej...rozum píše:ve tri rano sem sejmul zajce ve 150km/h, 2hodiny cekani na odtahovku, parada
chlupaty zmrd ohnul predni vzperu, rozsekal naraznik a prorazil chladic, vychcala voda.. jo, moje road tripy stoji za to
Jo takle jsme jeli vecer z brachou tenkrat z jeho S12 okreska hubena silnice tak si to tam davame asi 120 a najednou zajoch v nasem smeru . Bracha ho nechtel sejmout tak myska ze jsme si malem dali do huby a zajoch to stejne schytal vo ten plastovej podspoiler a pod kolo akorad ten podspoiler pak tolik nedrzel jinak nic ,ale zajoch nedopadl asi dobre
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
no do riti a jeden tam ma nick jak jaIwan píše:MISTNI KONKURENCIA SA NAM JEBE DO SPORTU
Stage 2 chip by Raddy, GT2560, FMIC, HKS EVC III, Budiky teplota, tlak oleja tlak turba, priechodzi vyfuk, VAG cievky, walbro, HSD DT Coilovers, Napravy cierny komaxit + polyureatonve silenbloky Energy suspension, Motor + Prevodovka na silenblokoch Silver Project.
bud v poho me to ted startuje jak kdy ale spis ne, mam novou baterku altik v poho takze ted jsi du hrat s elektrikou
Nissan Sunny GTi N13 - CA18DE
Ti ušáci jsou pěkní zmrdi, když jsem jel včera od Franty, 15 přejetých, dva proběhli v pohodě a jeden to málem schytal, naštěstí - pro něj - jsem ho zavčas zahlédl a ubrzdil to (kretén pobíhal po silnici předemnou). Ale lepší jak nějaký divočák, měl jsem při představě kontaktu s nějakým pěkně naděláno do kalhotrozum píše:ve tri rano sem sejmul zajce ve 150km/h, 2hodiny cekani na odtahovku, parada
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
vim ze to bude trosku morbidni, ale dneska sem mel vyybornej obed. kamos nedavno sestrelil srnku, tak sme meli dneska svickovou z divociny a byla moc dobramauglie píše:Ti ušáci jsou pěkní zmrdi, když jsem jel včera od Franty, 15 přejetých, dva proběhli v pohodě a jeden to málem schytal, naštěstí - pro něj - jsem ho zavčas zahlédl a ubrzdil to (kretén pobíhal po silnici předemnou). Ale lepší jak nějaký divočák, měl jsem při představě kontaktu s nějakým pěkně naděláno do kalhotrozum píše:ve tri rano sem sejmul zajce ve 150km/h, 2hodiny cekani na odtahovku, parada
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
vcera v noci me s blikajicim majackem dojeli policajti a probehla celkem dukladna silnicni kontrola, doklady, dechova skouska, povinna vybava (i blby zarovicky s pojistkama), pak se ptali jestli mam papir o homologaci na ten vejfuck, chteli to nastartovat a pak rikali ze s tim nesmim jezdit ze to musim predelat, ze to prozatim vyresime domluvou... (mozna sem mel stesti ze sem mel seriovy 15" a me 18", to by asi meli vic kecu)
muzou vubec vyzadovat naky homologacni potvrzeni na vejfuck? podle jejich slov papir s potvrzenim ze se tenhle vejfuck muze dat na tento typ auta...
muzou vubec vyzadovat naky homologacni potvrzeni na vejfuck? podle jejich slov papir s potvrzenim ze se tenhle vejfuck muze dat na tento typ auta...
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
tvoje odpoved mnela znit pane klidne si vlezte pod auto nekde ve strede auta sou stytky na vyfuku s homologaci,jo jinak kdyz mas nekoho znamiho co kupoval nekde nejakej novej vyfuk tak se dava k tomu nejakej papir kluci to tu pouzivaju je to osveceny o vyfuku nadelali si kopie a je po problemu