Mas to hned pod obrazkom na prvej strane.killman píše:co to muze stat takova kravinka?
Atomizer Kit
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
ja som to uz videl ma to jeden nissan 350z v poprade ale videl som len raz ako to pusta na semaforoch a malo to taky zvuk ako ked sa vypusta nitro a striekalo to tak do 1 metra najviac ale nebolo to velmi huste....co sa da cakat od vody do ostrekovacou...
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
P.S. za tu cenu sa to podla mna oplati....
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
len nesmies powedat co to vlastne je a kolko to stalo :-D
Open diff drifting
Open diff drifting
Mimochodom kto ma záujem tak sa to objednať za 2150 sk na stránke www.a-ts.sk kde majú členovia 200sx fóra zľavu 5 percent...
Stačí napísať do vyhľadávania Atomizer kit....
Stačí napísať do vyhľadávania Atomizer kit....
Open diff drifting
Open diff drifting
Ale néé, přece bys na ně nevystříkal galon vody Malý čůrek:) Třeba na nějakém srazu si takhle z někoho udělat prdel Tím čůrkem sice nepřivábíš nějaké tupé blondýnky, kterým to upřouknutí páry příjde super, ale zase se škodolibě pobavíš (třeba) Prostě takový joke Určitě znáte hodinky, které stříkaly čurek vody, že? Příjde vám to k nasrání? Mně osobně to pobavilokillman píše:hovadina je jak foukání páry,tak cákání vody
mauglie: vem si,jak by ti bylo kdyby si stal nekde na zastavce a projizdejici auto by te uplne polilo. Myslim si,ze by si z toho vesely nebyl
pro tohle bych to i chtělrozumik píše:ale kdyby tak pocakal vedlestojici polonahou couru.. :-D
Naposledy upravil(a) mauglie dne 21.07.2007, 15:51, celkem upraveno 1 x.