no říkal,že můj výkon se blíží jeho a když mě honilo 350Z a zjistilo že se mu vzdaluju tak mu nedalo a na pumpě se přišlo zeptat jak je to možnéDesign píše:Kentoyovy to leti vic než zedko? wowblázen píše:jedno je fakt, Z-ku ujedeš,to je vyzkoušené
Co byste brali vic? 300zx nebo 200sx.Diky za tipy.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
Bracha ma 300koní a nehonilo te spiš 280 konove?blázen píše:no říkal,že můj výkon se blíží jeho a když mě honilo 350Z a zjistilo že se mu vzdaluju tak mu nedalo a na pumpě se přišlo zeptat jak je to možnéDesign píše:Kentoyovy to leti vic než zedko? wowblázen píše:jedno je fakt, Z-ku ujedeš,to je vyzkoušené
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
ale má 1600kg vím prt co mě honilo neptal sem se ho .. 280 nebo 300 to je 20k to je hovnoDesign píše:Bracha ma 300koní a nehonilo te spiš 280 konove?blázen píše:no říkal,že můj výkon se blíží jeho a když mě honilo 350Z a zjistilo že se mu vzdaluju tak mu nedalo a na pumpě se přišlo zeptat jak je to možnéDesign píše:Kentoyovy to leti vic než zedko? wow
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Tak jasny, jako klobrc dolu no.A kolik to važi tobe?blázen píše:ale má 1600kg vím prt co mě honilo neptal sem se ho .. 280 nebo 300 to je 20k to je hovnoDesign píše:Bracha ma 300koní a nehonilo te spiš 280 konove?blázen píše: no říkal,že můj výkon se blíží jeho a když mě honilo 350Z a zjistilo že se mu vzdaluju tak mu nedalo a na pumpě se přišlo zeptat jak je to možné
Porad tady ty mlady neodrazujte od S13. Ja si to taky koupil jako prvni auto (kdyz nepocitam tu ameriku v automatu predtim) a jeste jsem mezi vami (klep klep)
Kdyztak aspon bude na vrakaci vetsi vyber no
Kdyztak aspon bude na vrakaci vetsi vyber no
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Poklona !Kentoya píše:zetku jsem ujel, zatím jediný auto který mě pokořilo, bylo mercedes 5,5 litru kompresor s úpravami od brabuse, jinak zatím jsem se nehonil s chevroletem tříkilem porshe suprou atd atd a zatím se nenašlo ani žádný bávo co by mi to nandalo, ale třeba nějaký je, nehážu machry, jen říkám že mi to jede
To maš pravdu! tohle reknu s prominutim a nikdo si to neberte osobne!když to tak hnusne reknu.Jedeš ve stare plečce a nejakej machr s karou jako bejk za miliony si natebe bude vyskakovat to oroštuješ a bude se ti divat akorad na prdel jak se mu vzdaluješ! TO se mi tak strasne libi!Peca píše:To je prave na dvoukilu to krasny- clovek si sedi v aute za 200 tisic a vi ze na nej cokoliv co nestoji desetinasobek nema
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
hned vyřad 540 V8.. nedávno sem se projel a ujel bych mu.. taky těžké.. tak sme Zko pojeli obaKentoya píše:zetku jsem ujel, zatím jediný auto který mě pokořilo, bylo mercedes 5,5 litru kompresor s úpravami od brabuse, jinak zatím jsem se nehonil s chevroletem tříkilem porshe suprou atd atd a zatím se nenašlo ani žádný bávo co by mi to nandalo, ale třeba nějaký je, nehážu machry, jen říkám že mi to jede
motor mě stál tak 80bez práce,..s prací by to bylo tak kilo
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..