neni na skodu, auta ktery jsou odstaveny trpej vic nez ty co jsou denne v provozuWoyta píše:Taky jsem S13 probudil. Chytla napoprve. Tak jsem ji nechal trochu probehnout
Hledám někoho z okolí Pardubic, Hradce
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám někoho z okolí Pardubic, Hradce
Bez auta...
Tim probehnout jsem myslel projizdku cca 60km po okoli.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to pak jo to je pekne probehnutiWoyta píše:Tim probehnout jsem myslel projizdku cca 60km po okoli.
Bez auta...
Ja jsem jel k velkýmu kruháku u Opatovický elektrárny, potom dálnice na první exit otočka a zpět do Pardubic nabrat trochu benoše a domů. Po cestě ale byli policajti (u elektrárny) tak to moc nešlo
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
Vklidu,ti šli po mě :-D....já tam jel taky :-DTomy píše:Ja jsem jel k velkýmu kruháku u Opatovický elektrárny, potom dálnice na první exit otočka a zpět do Pardubic nabrat trochu benoše a domů. Po cestě ale byli policajti (u elektrárny) tak to moc nešlo
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
No škoda, mohli jsme pokábosit a trochu proroštovat pavouky z výfuku Ale ti poliši tam brali co jsem viděl hlavně motorky a když jsem kolem probručel (předpisově) tak nějak divně koukali....Igor píše:Vklidu,ti šli po mě :-D....já tam jel taky :-DTomy píše:Ja jsem jel k velkýmu kruháku u Opatovický elektrárny, potom dálnice na první exit otočka a zpět do Pardubic nabrat trochu benoše a domů. Po cestě ale byli policajti (u elektrárny) tak to moc nešlo
GO motoru By KENTOYA - výbrus, rozvody atd., repase vodního a olej. čerpadla, kovové těs. pod hlavou, svíčky NGK, Blow-Off, IC, vačka 16DE, repase převodovky, kardanu, VLSD diff, pal.čerpadlo BOSCH 330l/h ,stavitelné KONI, T28 a další nedůležité věci…;-)
A ty se divis, kdyz mas tak nenapadne auto?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
No a to jsem z toho už odpáral to zadní křídlo, aby to nebilo tak do očí a na 70tce radši zařazenou 4ku, aby to tak nebylo slyšet Ale i tak civěliWoyta píše:A ty se divis, kdyz mas tak nenapadne auto?
Zdravím, dnes bylo venku hezky, tak jsem zase provětral pavouky ve výfuku jen jsem při tom zjistil, že se velmu brzy odporoučí ložiska na spojce... a klika si pořád ševelí svou....Už aby byl na léčení u Kentoye