Jaký obutí na R17?

otázky a odpovědi technického rázu
raddy
user

Příspěvek od raddy »

Martin_534 píše:problém je, že "pan" tuner si jenom myslí, že má 200k. 200k neměla ani čajíčkova fábie a ta byla sakra upravená

každopádně já profávám 2kola se slickama za 3000, tak ti je můžu půjčit a když vyhraješ, tak si je koupíš 8)

to je rozumna ponuka :wink:
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

držím palce, a na závod si sundej filtr pokud nemáš hříbek
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Jo je to předohrab...vaha zhruba stejna ale ma ty protiskluzový funkce a je to fakt poznat....nevím jestli to ma 200 koní..ale nerad bych prohral a to by byla mooc velka ostuda kdyby dvoukilo porazil nějaký zasraný diesel..dival sem se na nějaké stránky kde to čipujo a píšou tam na tenhle model okolo 200koní takže si to možná nevymyslel..kdyby přeci tak tím líp pro me..proc ty sliky? tim víc to bude hrabat ne? jinak za 3000 to je dobra nabídka..to jsou ty 3 bodove?jestli jo tak bych ej tada vzal...sice to neni uplne podle meho gusta..radsi bych s nejakym limcem ale za ty penize... :wink:
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Kentoya píše:držím palce, a na závod si sundej filtr pokud nemáš hříbek
díky.. hribek mam ale asi pude dolu na ten zavod..:-) ještě zvednout tlak na turbu a dodělat ted nekdy ten vyfuk a sehnat penize na pumpu.. :cry: a pak už jen vyřešit problém s řazením bo mi de nějak těžko zařazovat...zpočatku mi to dělala jen zpátečka a ted musim mit uplne spojku seslaplou a jeste to nejde uplne lehce..nevite čím to? no a pak by už neměl mít šanci ani s tím jeho portiskluzem.. :wink:
Naposledy upravil(a) Caizi dne 10.01.2006, 20:32, celkem upraveno 1 x.
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

to turbo je dobrý nápad a už se uč řadit at si aspon stejne rychlej tak jak já v budišově :D
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Kentoya píše:to turbo je dobrý nápad a už se uč řadit at si aspon stejne rychlej tak jak já v budišově :D
v Budišově a kdy? jinak jak se mam naučit řadit když nemam časomíru?
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

když jsme rabovali pitrse
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

jo no to si mi tenkrat dobre prohnal krev v zilach.. :lol: .. myslím že kdybych tak řadil tak nemá šanci ani s 220 kobylama.. :wink:
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

Caizi píše:Jo je to předohrab...vaha zhruba stejna ale ma ty protiskluzový funkce a je to fakt poznat....nevím jestli to ma 200 koní..ale nerad bych prohral a to by byla mooc velka ostuda kdyby dvoukilo porazil nějaký zasraný diesel..dival sem se na nějaké stránky kde to čipujo a píšou tam na tenhle model okolo 200koní takže si to možná nevymyslel..kdyby přeci tak tím líp pro me..proc ty sliky? tim víc to bude hrabat ne? jinak za 3000 to je dobra nabídka..to jsou ty 3 bodove?jestli jo tak bych ej tada vzal...sice to neni uplne podle meho gusta..radsi bych s nejakym limcem ale za ty penize... :wink:
jj jsou to ty 3paprsky, ale jsou to jenom 2 kola určený na sprinty 8)
a slicky se používaj hlavně pro to aby ti to nehrabalo, protože jakmile se pořádně ohřejou, tak lepěj jako lepidlo

s tim řazením bude problém v neseřízený spojce a nebo ve špatnejch silentblocích na motoru a převodovce a při přezazení se ti převodovka zhoupne a jde hůř zařadit, takže bych je zkusil nějak zesílit
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

S těma silentblokama je to dost dobře možne bo sem se na ne dival a sou dost popraskané...nemuzu motor přidelat na pevno? :?: 8)
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

jj jsou to ty 3paprsky, ale jsou to jenom 2 kola určený na sprinty 8)
a slicky se používaj hlavně pro to aby ti to nehrabalo, protože jakmile se pořádně ohřejou, tak lepěj jako lepidlo
aha..

jo a jak bych je moh vlastne sesilit inak nez výmennou?
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

asi nijak 8)
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

dík za poklonu s řazením :D
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Martin_534 píše:asi nijak 8)
kua a Kentoya něco říkal o nějakém lepení ne?a tobě je martine ten ježíšek koupil? koliktak asi stoji jen ty co potřebuju..?
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Kentoya píše:dík za poklonu s řazením :D
rád se klaním před lepšíma...třeba mi to jednou pujde tež tak dobře.. :wink: :lol:
Odpovědět